Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Opphengning av bilder med magneter

Opphengning av bilder med magneter

Vi var på besøk til CPH Village og deres koselige kafé, som de har dekorert med magneter. De har hengt opp bildene sine med krokmagneter og resultatet taler for seg selv.

Opphengning av bilder med krokmagneter

Mange ønsker å henge bildene sine uten å måtte bore i veggene. Det kan selvfølgelig være flere grunner til dette. Det kan f.eks. på grunn av at du ikke har lov til å bore i veggene eller at det er for tungvint. Derfor må det også finnes smarte alternative løsninger til den klassiske skruen, som bores i veggen. Les her, hvor vi veileder deg til hvordan å henge bildene dine opp med krokmagneter.

CPH Village er navnet på studioleilighetene som ligger på Refshaleøen i København. Her er alle hjem, inkludert kaféen deres, laget av gamle fraktcontainere - og derfor er hjemmene deres magnetiske. Du bor kanskje ikke i en container, men du kan også benytte denne løsningen ved bruk av et enkelt triks.

Se vår video (på dansk) om opphengning med magneter i CPH Village: 

Bruk en metallplate som motstykke:

Når veggen din ikke er magnetisk, kan du bruke en selvklistrende metallplate på veggen. Velg gjerne en metallplate som har samme diameter som krokmagneten.

Hvor sterke krokmagneter skal jeg bruke?

Det handler selvfølgelig om hvor mye bildet veier - ettersom krokmagneten blir utsatt for et indirekte trekk må du i det minste gange vekten av bildet med 6. Krokmagneten med en diameter på 25 mm. kan bære ca. 16 kg under direkte trekk, mens den under et indirekte trekk bare tåler 2,6 kg. Hvis bildet ditt ikke veier mer enn 2,5 kg., kan du lett bruke denne krokmagneten.

Hva trenger jeg?

  • Pottemagnet med krok (min. Ø25 mm.)
  • Tråd
  • Selvklistrende metallplate

TIPS: du kan bruke en lærtråd eller farget tråd avhengig av utseendet du vil lage

Slik gjør du det trinn for trinn:

Fjern stykket med folie som er på metallplaten. Fest metallplaten på veggen og la limet størkne i ca. 48 timer. OBS! Det er viktig at du legger metallplaten på en flat overflate, ellers kan du ikke bruke denne metoden. Klipp en tråd og lag en løkke. Knyt tråden på baksiden av bildet slik at løkken vender opp. Fest nå krokmagneten på metallplaten og heng forsiktig opp bildet ditt.

Nå er du ferdig med å henge opp bildet uten å lage hull i veggen.

 

Alle produkter - Opphengning av bilder med magneter

Har du en annen løsning til å henge opp bilder?

Del gjerne dine bilder og opplevelser med oss. Du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post på info@magnordic.com. Vi er alltid nysgjerrige på å se nye magnetiske bildeløsninger. Kanskje har du laget en løsning vi ikke har sett før.