RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

Sikker betaling

Du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler hos Magnordic.com.

KORTBETALING
Vi aksepterer Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, LIC, JCB, UnionPay og American Express. Det er enkelt og sikkert å betale med betalingskort (kortbetaling er den mest brukte betalingsformen på nettet). Kortet dit belastes først når varen forlater vårt lager i Danmark. Du mottar ordrebekreftelse på e-post straks vi har mottat din bestilling.

Kortopplysningene dine overføres i en kryptert prosess via ePay (https), som er en av Nordens førende betalingsgateways. ePay gjør det helt trygt å handle med betalingskort hos Magnordic.com.

FORTSATT I TVIL OM SIKKERHETEN? TEST UT DET

Vi prøver ikke å lure deg, men hvis du ikke kjenner oss fra før, kan du teste det selv: Når du er i betalingsvinduet, så høyreklikker du på siden og velger "inspisere element" - her vil du se at tilkoblingen er via https.

FAKTURABETALING BEDRIFTER
Når du velger fakturabetaling utfyller du opplysninger om bedrift, org.nr., adresse mv. Du mottar ordrebekreftelse automatisk på e-post straks vi har mottat din bestilling, og du mottar en faktura med e-post når bestillingen sendes fra vårt lager i Danmark.

Hver bestilling må betales separat, og fakturanummeret må alltid oppgis som referanse i meldingsfeltet. Fakturagebyr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 50,00 kr og en forsinkelsesrente.

BANKOVERFØRINGER
Du mottar ordrebekreftelse på e-post straks vi har mottat din bestilling. Ordrebekreftelsen inneholder all betalingsinformasjon du trenger for å betale din bestiling via bankoverføring. Husk at bankoverføringer kan ta 1-3 dager. Så snart betalingen er registrert blir din bestilling sendt ut. Ordrenummeret må alltid oppgis som referanse i meldingsfeltet.

OBS! Ordren reserveres i opptil 14 dager i vente på betaling.

RETUR
Dersom du returnerer en vare vil beløpet bli tilbakeført betalingskortet som ble benyttet (eller bedriftskonto ved fakturabetaling).