RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

Ringperm-mekanismer

Ringpermmagneter utviklet av Magnetz og Magnordic

Bruker du ofte White Board-tavlen din til å legge frem nye idéer eller holde møter hvor det er spesielt viktig å få illustrert noen ting for dine kunder eller kollegaer? Da bør du lese videre, fordi vi produserer nemlig selv en magnet som kan gjøre nettopp denne delen av jobben din lettere. Vi snakker om en ringpermmagnet som kan brukes til å henge opp papir på en White Board-tavle eller en glasstavle. På den måten kan du lett og elegant vise frem papirer til et møte. Du skal nemlig bare bla i ringpermen, så kommer det neste papiret i rekken frem.


Hva kan jeg bruke en ringpermmagnet til?

La oss si at du holder et møte og har en presentasjon foran et White Board. Deltakerne ved møtet har kanskje fått utlevert noen papirer med materiale til møtet, som ville vært vanskelig å vise frem på en annen måte.

Med en ringpermmagnet til White Board-et ditt kan du stå og guide deltakerne i møtet gjennom papirene, da du har de samme papirene hengende på White Board-et. Det er på den måten en hel masse plass på White Board-et til å skrive og forklare, nå når man har papirene hengende velorganisert i ringpermmagneten. Samtidig blir det også lettere for deg å guide deltakerne til å se på den riktige siden blant de utdelte papirene.

Det gir deltakerne ved møtet et godt inntrykk av firmaet ditt, da det ser fint og profesjonelt ut, og det gir dessuten et godt flow i en presentasjon.  

Kjøp den riktige ringpermmagneten

Det er viktig for oss at våre kunder får et produkt som lever helt opp til forventningene hver gang. Derfor er det utrolig viktig at du sjekker at den ringpermmagneten du er i ferd med å kjøpe, faktisk fungerer på den type oppslagstavle du har på kontoret ditt.

Alle ringpermmagnetene våre virker til LEAN-produkter (White Board ol.). Men ikke alle modellene kan brukes på glasstavler.

Så hvis du bruker glasstavler på kontoret ditt, er det viktig at du sørger for å kjøpe våre ringpermmagneter som er beregnet til glass. De er nemlig litt kraftigere, og kan derfor sitte fint på glass. Det vises gjennom varenavnet, om ringpermmagneten er en ekstra sterk modell tilpasset til glass eller ikke.

Kraftig magnet som virker til både A3 og A4

Alle våre ringpermmagneter kan brukes til papir i både A3 og A4 format, og de fås med enten to eller fire ringer. Magnetens kvalitet finnes det ingen tvil om. Vi lager nemlig ringpermmagnetene med de sterkeste neodymmagneter.

Se alle mengderabatter ved å klikke inn på det enkelte produkt.