Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetiske Skilt

Magnetiske Skilt

Hos Magnordic kan du finne alle de magnetene som kan brukes for å lage magnetskilt: Magnetlommer, c-profiler og magnetark. Med en av disse kan du uten tvil lage et magnetskilt som passer til ditt formål.

Hva kan jeg bruke et magnetisk skilt til?

Magnetiske skilt brukes som regel til å informere og guide besøkende i din virksomhet. Hvis du jobber på for eksempel et stort lager, kan en magnetisk c-profil være en god løsning. C-profilen har en magnet sittende bakpå og et utskiftelig stykke papir foran, og det egner seg helt perfekt til sortering og navngivning av lagerreoler. Man kan også bruke en magnetlomme, hvor man kan sette inn arbeidsplaner, skjemaer eller tegninger.

Hold orden på White Board-tavlen

Et magnetisk skilt kan også brukes på et White Board. Magnetlommene kan inneholde tegninger, bilder, modeller osv. Dette gir kontoret og oppslagstavlen et fint touch. Våre magnetlommer fås selvfølgelig til papir i A3, A4 og A5-format, men vi har dem også i større utgaver.

Gi klar beskjed med et magnetskilt

De største av våre magnetlommer (A4 og A3) kan med fordel settes på store maskiner, hvis det skal gis viktig informasjon omkring disse. Det kan for eksempel være at en av maskinene ikke fungerer. Her ville en magnetlomme på døren være perfekt for å sørge for at ingen bruker maskinen.

En annen situasjon der et magnetisk skilt ville være passende, er for å gi informasjon til besøkende hos virksomheten eller på kontoret.

Med noen små c-profil-magneter kan du også gjøre det lett for besøkende å finne frem på arbeidsplassen, ved å sette navneskilt eller veivisninger rundt om i bygningen.

Husk å velge den riktige typen

Vi selger kun magneter av den høyeste standarden hos Magnordic. Likevel kan du godt oppleve en situasjon hvor magnetene ikke fungerer. Dette kommer da av at du har kjøpt en magnet som ikke virker på din type oppslagstavle (f.eks. glasstavler).

Hvis du bruker for eksempel en glasstavle i stedte for et White Board, skal du forsikre deg om at magnetene du vil kjøpe også er egnet for bruk på glasstavle. Det er nemlig ikke alle våre magneter som er. Heldigvis kan du sjekke på hver enkelt vare, om magneten virker på glasstaver.

Har du flere spørsmål om våre magneter, eller hva magnetiske skilt kan brukes til, er du velkommen til å kontakte oss. Vi har en hel masse gode idéer til hvordan du kan optimere arbeidsplassen din ved hjelp av magneter, og vi deler gjerne idéene våre med deg.