Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Neodymmagneter
  3. Gummi magneter - Neodymium

Gummi magneter - Neodymium

Flere FAQ om gummimagneter

Gummicoating sikrer at magnetene holder seg rustfrie, selv i vått miljø. Det betyr også at de er ideelle å bruke utendørs.

Arbeidstemperaturen er under 80°C. Det betyr at magnetene mister magnetismen hvis temperaturen overstiger 80 grader (muligvis ved en litt lavere temperatur). Det betyr at du aldri skal presse temperaturen til grensen eller over når du jobber med magneter.

Gummicoating består av 2 deler med gummi som møtes og festes til hverandre ca. på midten av magneten (horisontalt). Dette gjør at det er en liten, “grov” skjøt på alle gummimagnetene. Men det har kun estetisk betydning. Og vi gjør oss flid for å gjøre denne skjøten så pen som mulig ved å ha en gjennomgående kvalitetskontroll på fabrikken.

Kan etterlate mørke striper

Det er smart å bruke magneter på glasstavler og andre skjøre overflater fordi gummioverflaten sørger for at presset ikke blir så kraftig, selv om det er en kraftig magnet. Det er en slags “fjæring”.

Du skal allikevel være oppmerksom på at magneten kan avgi mørke striper på lyse overflater. Dette er fordi magnetene er så sterke, og derfor sitter de så godt fast på en magnetisk flate. Det er som regel veldig lett å fjerne de mørke stripene igjen med en fuktig klut.