RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

Kjøleskapsmagneter

Søker du magneter til kjøleskap? Egentlig er alle våre magneter kjøleskapsmagneter, men vi har her samlet en kategori for de mere alminnelige magneter og morsomme kjøleskapsmagneter, som også er gode til lek og innlæring. Magnetene gjør kjøkkenet ditt mer personlig og holder styr på skoleskjemaer, plikter etc. i en travel hverdag.


Morsomme kjøleskapsmagneter med høy styrke

En klassisk pyntegjenstand til ethvert kjøkken er kjøleskapsmagneten. Her finner du et enormt utvalg av morsomme og koselige kjøleskapsmagneter som, i motsetning til mange av dem du kan kjøpe i supermarkeder eller som suvenirs, faktisk fungerer.

I realiteten kan alle magnetene våres på hjemmesiden vår brukes som kjøleskapsmagneter, men under denne kategorien har vi samlet noen av våre mest fargerike og koselige magneter som passer perfekt til hverdagsbruk.

Gjør kjøkkenet ditt mer personlig med kjøleskapsmagneter

En lett måte å få litt mer personlighet inn på ens kjøkken, er ved å sette noen magneter på kjøleskapet. Disse magnetene kan enten brukes til å gi litt farge og kos til en ellers kjedelig og trist kjøleskapsdør, eller til å henge bilder, notater eller skoleskjemaer opp.

Hold styr på hverdagen med magneter

I en travel hverdag kan det være lurt å bruke kjøleskapsmagneter til å holde styr på hva som skjer i hjemmet. Med en god håndfull kraftfulle magneter fra Magnordic kan du gjøre det lettere å holde styr på skoleskjemaer, lekser, plikter og mye annet.

Det kan for eksempel være små magneter med ukedagenes navn på. De er perfekt egnet til å holde styr på hva som skal skje den neste uken. Slike magneter kan du finne her. Kjøleskapsmagneter kan også være lure å ha på et kontor, hvor mange mennesker går ut og inn på kjøkkenet i løpet av dagen. Med et par magneter på kjøleskapet får man en god mulighet til å gi noen små meddelelser på en lett måte.

Vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine

Det er veldig viktig for oss at alle kundene våre er fornøyde når de har kjøpt magneter fra oss. Derfor står vi selvfølgelig til rådighet hvis du har noen form for spørsmål vedrørende våre kjøleskapsmagneter. Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg i alle hverdager.