Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Kjøleskapsmagneter

Kjøleskapsmagneter

Alle produkter

Morsomme kjøleskapsmagneter

En klassisk dekorativ gjenstand til ethvert kjøkken er kjøleskapsmagneten. Her hos Magnordic.com finner du et enormt utvalg av morsomme og hyggelige kjøleskapsmagneter som - i motsetning til mange av de som kan kjøpes i supermarkeder eller som suvenirer - faktisk fungerer.

I virkeligheten kan alle våre magneter her på nettstedet brukes som kjøleskapsmagneter, men under denne kategorien har vi samlet noen av våre mest fargerike og hyggelige magneter som er perfekte til hverdagsbruk.

Gjør kjøkkenet ditt mer personlig med kjøleskapsmagneter

En enkel måte å få litt personlighet inn på kjøkkenet, er å sette noen magneter på kjøleskapet. Disse magnetene kan enten brukes til å sette litt farge og hygge til en ellers kjedelig og trist kjøleskapsdør, men de kan også brukes til å henge bilder, notater eller skoleplaner opp.

Et klassisk eksempel kan være magneter i morsomme farger som brukes til å henge klistrelapper og lignende på kjøleskapet. Mange liker også å ha bilder av barna eller andre familiemedlemmer hengende, som bidrar til å gjøre kjøkkenet mer personlig.

Hold styr på hverdagen med magneter

I en travel hverdag kan det være smart å bruke kjøleskapsmagneter for å holde rede på hva som skjer i hjemmet. Med en god håndfull kraftige magneter fra Magnordic kan du gjøre det mye enklere å holde oversikt over skoleplaner, lekser, plikter og mye mer. Det kan for eksempel være små magneter med ukedagene på, som er perfekt egnet til å holde rede på hva som kommer til å skje den kommende uken. Du kan finne slike magneter her.

Kjøleskapsmagneter kan også være flotte på et kontor, hvor mange går inn og ut av kjøkkenet om dagen. Med noen få magneter til kjøleskapet får du en god mulighet til å sende noen små beskjeder, på en enkel måte.

Vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine

Det er veldig viktig for oss at alle våre kunder er fornøyde når de har kjøpt magneter fra oss. Derfor er vi selvfølgelig også tilgjengelige hvis du har spørsmål angående kjøleskapsmagnetene våre.

Hvis du vil komme i kontakt med oss, kan du skrive en e-post til info@magnordic.com. Vi prøver å svare så raskt som mulig på hverdager. Det er også mulig å ringe oss innenfor våre åpningstider, som er 09.00 - 16.00 hver ukedag.