Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside

Generelle vilkår

Nedenstående salgs- og leveringbetingelser gjelder for alle leveranser fra Magnordic.com.

Vi tilbyr salg til privatkunder, bedriftskunder og offentlige virksomheter.

Betingelserne gjelder i det tilfelle, hvor der ikke er inngått andre skriftlige avtaler mellom deg som kjøper og Magnordic.com.

Barn og unge under 18 år:

Du må være 18 år eller eldre for å legge inn en ordre hos Magnordic.com.

Slik handler du:

For å handle på Magnordic.com skal du gjennom 5 trinn:

  1. Finn de varene som du ønsker å kjøpe og legg dem i innkjøpskurven. Gå deretter til kassen. 
  2. Inntast dine opplysninger.
  3. Velg forsendelse og betalingsmåte.
  4. Godkjenn våre forretningsbetingelser.
  5. Sjekk at alle opplysninger er korrekte på oppsamlingssiden og godkjenn kjøpet.

På Magnordic.com kan du kun bestille varer via vår webshop. Alle avtaler inngåes på norsk (eller annet ønsket nordisk språk). Har du forespørsel angående varer som ikke er i webshoppen, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Prisene er dagspriser.

Frakt og emballasje-kostnader oppdateres automatisk hver gang du legger en vare til i handlevognen. Frakt beregnes ut i fra vekt på varene. Se mer her: Fraktinformasjon.

Det er ikke mulig å se tidligere ordrer ved loginn på websiden. Hvis du ønsker å motta en kopi av en tidligere ordrebekreftelse kan du sende en mail om dette til info@magnordic.com.

Dokumentasjon og veiledning:

Hvis der finnes produktbeskrivelser og brukerveiledninger til varen, følger disse med leveransen fra Magnordic.com. Ønsker du ytterlige opplysning eller rådgivning fra Magnordic.com, er denne av veiledende art.

Leveringstidspunkt og transport:

Levering av varer fra Magnordic.com anses for skjedd, når forbrukeren har fått varen utlevert. Forsendelsen av varer skjer med Posten, PostNord og Bring.

Fortolling:

Vi er VOEC registreret for salg til privatkunder. Du betaler ikke MVA (moms) når du handler som bedriftskunde online i webshoppen. Vi følger de regler som tollmyndighetene har gitt.

Få mer informasjon om fortolling og MVA gjennom Posten.

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer kjøpt i Magnordic.com overgår til deg som forbruker på leveringstidspunktet.

Reklamasjon:

Eventuelle feil eller mangler ved levering fra Magnordic.com, må påberåpes i god tid etter, at du har oppdaget feilen. Det er din plikt å angive og på forlangende vise, hvordan feilen eller manglen ytrer seg. Hvis du oppdager en feil, skal du så fort så mulig rette henvendelse til Magnordic.com. Du kan som utgangspunkt kun klage over feil, der viser seg senest 2 år etter du har fått varen levert. For varer med begrenset holdbarhet, er din klagemulighet avgrenset av den holdbarhetsperiode, Magnordic.com har stillet deg i utsikt. Klage på mangel av vare i pakken eller pakke som ikke har kommet må være oss i hende innen 30 dager etter at ordren er lagt. Om du ikke gir beskjed innen 30 dager tar vi ikke ansvar for dette.

Laste ned returskjema.

Pris og betaling:

I denne butikk kan du bestille dine varer online og betale online.

Alle priser hos Magnordic.com - på webadressen https://www.magnordic.com - er inkl. MVA. Bedrifter betaler ikke MVA, men kan du enkelt bli informert om hva du kan forvente å måtte betale til tollmyndighetene i etterkant ved mottak.

Danske Bank Danmark
Kontonummer: 3409 - 3411570371
BIC (SWIFT-adress): DABADKKK
IBAN kontonummer: DK3430003411570371

Om du har valgt å betale via bankoverføring, vennligst betale hele ordrebeløp til vår konto i Danske Bank Danmark: 3409-411570371. Så snart som betalningen er registreret på vår konto vil pakken bli avsent. Husk at bankoverføringer kan ta 1-3 dager. Ordrenummeret må alltid oppgis som referanse i meldingsfeltet. OBS! Ordren reserveres i opptil 14 dager i vente på betaling.

Fortrytelsesrett:

Magnordic.com yder 30 dagers fortrytelsesrett, gjeldende fra den dag du mottaker dine varer. Fortryter du kjøpet, skal Magnordic.com underrettes herom senest 30 dager etter den dag du mottok dine varer. Du har plikt til å returner varen i vesentlig samme stand og mengde, som den er mottatt. Du må selv avholde de omkostninger, der er forbundet med å returner varen.

Magnetz og Magnordic ApS
Ejby Industrivej 28A
DK-2600 Glostrup
Danmark
CVR: DK-35840710
E-post: info@magnordic.com

Du kan velge å angre kjøpet ved direkt retur, men returkostnadene fra Posten på NOK 250,00 blir da trukket fra ordresum før tilbakebetaling.