RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

Generelle vilkår

Nedenstående salgs- og leveringbetingelser gjelder for alle leveranser fra Magnordic.com. Betingelserne gjelder i det tilfelle, hvor der ikke er inngått andre skriftlige avtaler mellom deg som kjøper og Magnordic.com.

Barn og unge under 18 år:

Du må være 18 år eller eldre for å legge inn en ordre hos Magnordic.com.

Slik handler du:

For å handle på Magnordic.com skal du gjennom 5 trinn:

  1. Finn de varene som du ønsker å kjøpe og legg dem i innkjøpskurven. Gå deretter til kassen. 
  2. Inntast dine personlige opplysninger.
  3. Velg forsendelse og betalingsmåte.
  4. Godkjenn våre forretningsbetingelser.
  5. Sjekk at alle opplysninger er korrekte på oppsamlingssiden og godkjenn kjøpet.

På Magnordic.com kan du kun bestille varer via vår webshop. Alle avtaler inngåes på norsk (eller annet ønsket nordisk språk). Har du forespørsel angående varer som ikke er i webshoppen, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Prisene er dagspriser.

Frakt og emballasje-kostnader oppdateres automatisk hver gang du legger en vare til i handlevognen. Frakt beregnes ut i fra vekt på varene. Se mer her: Fraktinformasjon.

Det er ikke mulig å se tidligere ordrer ved loginn på websiden. Hvis du ønsker å motta en kopi av en tidligere ordrebekreftelse kan du sende en mail om dette til info@magnordic.com.

Dokumentasjon og veiledning:

Hvis der finnes produktbeskrivelser og brukerveiledninger til varen, følger disse med leveransen fra Magnordic.com. Ønsker du ytterlige opplysning eller rådgivning fra Magnordic.com, er denne av veiledende art.

Leveringstidspunkt og transport:

Levering av varer fra Magnordic.com anses for skjedd, når forbrukeren har fått varen utlevert. Forsendelsen av varer skjer med Posten, PostNord og Bring.

Fortolling:

Varer med verdi fra og med 350 kroner (inkludert frakt) er toll- og avgiftspliktige. Fortollingskostnaden vil bli fakturert via Posten eller DHL. Tollmyndighetenes regler for hvordan og hva som skal fortolles, gjelder for alle sendinger. Posten følger de regler som tollmyndighetene har gitt.

Få priser og informasjon om fortolling gjennom Posten.

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer kjøpt i Magnordic.com overgår til deg som forbruker på leveringstidspunktet.

Reklamasjon:

Eventuelle feil eller mangler ved levering fra Magnordic.com, må påberåpes i god tid etter, at du har oppdaget feilen. Det er din plikt å angive og på forlangende vise, hvordan feilen eller manglen ytrer seg. Hvis du oppdager en feil, skal du så fort så mulig rette henvendelse til Magnordic.com. Du kan som utgangspunkt kun klage over feil, der viser seg senest 2 år etter du har fått varen levert. For varer med begrenset holdbarhet, er din klagemulighet avgrenset av den holdbarhetsperiode, Magnordic.com har stillet deg i utsikt. Klage på mangel av vare i pakken eller pakke som ikke har kommet må være oss i hende innen 30 dager etter at ordren er lagt. Om du ikke gir beskjed innen 30 dager tar vi ikke ansvar for dette.

Pris og betaling:

I denne butikk kan du bestille dine varer online og betale online.

Alle priser hos Magnordic.com - på webadressen http://www.magnordic.com - er ekskl. MVA.

Danske Bank Norge
Kontonummer: 86014098250
BIC (SWIFT-adress): DABANO22
IBAN kontonummer: NO0886014098250

Om du har valgt å betale via bankoverføring, vennligst betale hele ordrebeløp til vår konto i Danske Bank Norge: 86014098250. Så snart som betalningen er registreret på vår konto vil pakken bli avsent. Husk at bankoverføringer kan ta 1-3 dager. Ordrenummeret må alltid oppgis som referanse i meldingsfeltet. OBS! Ordren reserveres i opptil 14 dager i vente på betaling.

Fortrytelsesrett:

Magnordic.com yder 14 dagers fortrytelsesrett, gjeldende fra den dag du mottaker dine varer. Fortryter du kjøpet, skal Magnordic.com underrettes herom senest 14 dager etter den dag du mottok dine varer. Du har plikt til å returner varen i vesentlig samme stand og mengde, som den er mottatt. Du må selv avholde de omkostninger, der er forbundet med å returner varen.

Magnetz og Magnordic ApS
Grusbakken 18
DK-2820 Gentofte
CVR: DK-35840710
E-post: info@magnordic.com