RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

Sy magneter

Magneter til sying

Gjør det lett for deg selv når du skal lage en veskelås, en magnetisk lukkefunksjon til en lomme eller når du skal lage et magnetisk forheng. Mulighetene er mange med sy-i magneter. De er pakket inn i lufttett plast (velg mellom rund eller firkantet lomme, alt etter hvordan du skal sy), som beskytter mot fukt og skade. Alle magnetene selges i 2-pakk, og det er store mengede-rabatter. Se alle prisene under hver produktinformasjon.


Magneter til tøy

Uansett hva du skal bruke magnetene til, skal du unngå å sy gjennom luftboblen helt inntil magneten. Så lenge plastlommen er tett, tåler magnetene både vask og lette slag. Dette er en spesielt viktig detalj når man skal bruke magneter til tøy, da et par bukser med magnetlukking ikke er særlig mye verdt, om de ikke tåler å komme i vaskemaskinen.

Sånn syr du med magneter

Det finnes mange blogger på nett hvor det står om DIY sying med magneter. Men det er faktisk ikke så vanskelig, spesielt ikke om du følger disse 3 lette rådene:

  1. Sørg for å parre magnetene med + og - mot hverandre (de er markert tydelig i kanten i plastikken på hver side)
  2. Sy den ene magneten fast til den ene delen av tøyet (f.eks. en veskelapp) og sy plastlommen godt fast med både sting og sikksakk, hvis det er mulig.
  3. Ta den andre magneten (dobbeltsjekk at den vender riktig vei, slik at magnetene trekkes mot hverandre fremfor å støte hverandre bort) og sy den fast på samme måte til den andre delen av tøyet (f.eks. selve vesken).

Trenger du veiledning?

Vi vil veldig gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål til prosjektet ditt eller hvis du ikke skjønner DIY-veiledningen vår til sying med magneter ovenfor. Vi sitter klare her i kundeservice, på både telefon og mail.

Det letteste vil være, hvis du har mulighet til det, å sende en mail med ett eller flere bilde(r) av den tingen du skal sy magneter i.