Vi sender samme dag, når du bestiller før 14:00 på virkedager

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetlommer

Magnetlommer

Magnetiske fotolommer til hjemmet og arbeidsplassen

På denne nettsiden kan du se et omfattende utvalg av magnetlommer, også kalt magnetiske fotolommer, som egner seg til bruk i både hjemmet og på arbeidsplassen.

Som med alle våre andre magneter, er våre magnetiske fotolommer laget i den beste kvaliteten markedet tilbyr. Du trenger derfor ikke bekymre deg for at fotolommen skal falle fra hverandre eller om magneten er kraftig nok; det er den. Magnetene i våre fotolommer er noen av de sterkeste på markedet, og de er designet til å kunne holde i mange år, selv med daglig bruk.

Bruk i hjemmet

I en travel hverdag kan det være vanskelig å skulle holde styr på alle planene familien har. Med en magnetlomme på kjøleskapet kan alle i familien holde en oversikt, og det hele blir mye lettere å holde styr på.

I en magnetlomme på kjøleskapsdøren kan det f.eks. ligge en huskelapp, som kan skiftes ut. Det hjelper på hukommelsen når man kan visualisere hva som skal skje den neste dag, og det ser også ganske koselig ut. På en slik huskelapp er det jo også god plass til en kjærlig hilsen og en liten tegning.

Hvis noen har bursdag, kan et bilde i en magnetisk fotolomme være en god gaveidé. Vi har mange fotolommer i forskjellige størrelser som kan fungere fint som bilderammer. Mammaen eller pappaen din kommer sikkert til å bli glad for et fint bilde av deg eller barna dine til å ha på kjøleskapet.

Våre fotomagneter fås med både hvite og sorte kanter, slik at du selv kan velge den farge som passer best til bildet ditt.

Bruk magnetlommer til å gi informasjon

Jobber du på en større arbeidsplass, kan det ofte være lurt og behjelpelig med en lett måte å dele informasjon med hele personalet på.

En lur måte kan f.eks. være å henge en magnetisk fotolomme opp på et sentralt sted på arbeidsplassen din. Det kan f.eks. være på oppslagstavlen i resepsjonen eller kantinen, eller på kjøleskapet. Hvis du får gjort medarbeiderne oppmerksomme på at det er viktig å lese informasjonen som ligger i fotolommen, kan du, uten å måtte bruke for mye energi, få spredt informasjonen rundt på arbeidsplassen.

Uansett om du vil bruke magnetlommen til å gi daglig informasjon eller en ukentlig oppdatering, er det lett og raskt å skifte ut lommens innhold.

Våre fotolommer brukes også mye av daginstitusjoner. Det brukes for eksempel i barnehager, slik at foreldre kan lese litt om hva som skjer i barnehagen, når de henter barna sine. Vi har f.eks. hatt 100 stk. magnetlommer hengende i en daginstitusjon siden 2007 i barnehøyde, og selv om de brukes daglig, er det fortsatt over 90 stk. igjen, og som fortsatt er i bruk (nå i 2016).

Du må gjerne kontakte oss

Leter du etter inspirasjon til hvordan du kan bruke magnetiske fotolommer på den beste måten, eller vil du gjerne vite mer om fotolommenes megnetiske styrke? Vi hjelper gjerne med å veilede og gi råd, slik at du får et produkt som lever opp til alle dine (og din virksomhets) forventninger. Vi ser frem til å høre fra deg.