RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

Om Magnordic

Velkommen til Magnordic.com - salg av magneter og magnetlommer til private og bedrifter.

Kjøp magneter online hos oss. Vi har valgt å spesialisere oss i online salg av meget kraftige magneter og magnetiske produkter i den beste kvalitet på markedet.

Du trenger ikke lese all denne teksten for å handle magneter hos oss. Men hvis du er litt nysgjerrig på hvem du handler hos, så les videre!Vi er en e-merket butikk og du kan trygt handle hos oss. Hos Magnordic finner du noen av Nordens beste magnetiske fotolommer. Vi har forhandlet fotomagneter siden 2007, og i 2010 har vi valgt å lage en webshop kun med kjøleskapsmagneter, magnetiske fotolommer og supermagneter. Våre magnetlommer er dansk produsert, og med en magnetlomme setter kun fantasien grenser for hva du kan bruke de smarte magneter til. Et genialt redskap til f.eks. whiteboard-tavler med foto av medlemmer, personale osv.

En magnetisk fotolomme er en smart lomme med en gennomsiktig forside og en magnetisk bakside. Litt liksom en plastlomme, bare i sterkere kvalitet og med en magnetplate bakpå. De er lette å rengjøre med en oppvridd klut. Og så kan foto/tegning skiftes ut mange ganger. Magnetene kan plaseres nøyaktig etter eget ønske. Vi kan få dem produsert i spesialstørrelser etter behov, og vi kan skaffe magnetene i opp til A3 størrelse.

Hvis du leter etter sterke kjøleskapsmagneter bør du kikke litt nærmere på våre neodymmagneter. De er sterke nok til å holde selv de tykkeste brosjyrer fast på kjøleskapet. Og de er absolutt ikke leketøy, selv om man lett fristes til å eksperimentere litt med de sterke magnetene.

Adresse: 

Magnetz og Magnordic ApS 
Grusbakken 18 
DK-2820 Gentofte 
Danmark 
Bedriftsnummer: DK35840710

Bankinformasjon:

Danske Bank Norge 
Kontonummer: 86014098250 
BIC (SWIFT-adress): DABANO22 
IBAN kontonummer: NO0886014098250

Har du lest artikkelen om Magnordic i Aftenposten.no?

 

Med vennlig hilsen
Mia Franck Nersting
(innehaver av Magnetz og Magnordic ApS)

 

Møt vårt team

Mia Nersting, Magnet-sjef

Startet selskapet i 2007.

Christina V. Christensen, Kundeservice & administrasjon

Ansatt siden 2017.

 

Jeppe Friedrichsen, Lager & produktutvikling

Ansatt siden 2015.


Louise Kristiansen, SOME-manager

Ansatt siden 2018.