RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

LEAN Magneter

Magneter har de siste årene blitt mer og mer populært til kontorbruk i Norge. Få maksimalt mye ut av ditt LEAN-program med magneter, og oppnå en mer effektiv hverdag. Her på siden finner du et stort utvalg av magneter, som vi mener, egner seg perfekt til bruk på magnetiske LEAN-tavler.


LEAN magneter til mange oppgaver

En oppslagstavle med et LEAN-program er en veldig effektiv måte å holde styr på hva som skjer på arbeidsplassen eller på kontoret for øyeblikket. Med bruk av magneter som er designet til LEAN, kan dette gjøres enda bedre.

Du kan for eksempel bruke våre smiley-magneter i forskjellige farger for å holde styr på fremskritt under et større prosjekt. Det gir en veldig god effekt hos medarbeiderne når de faktisk kan se at prosjektet går fremover. Smiley-magnetene egner seg også godt til å gi et overblikk over kundetilfredshet, sykedager, arbeidsmiljø og mye mer.

Det er sånn sett kun fantasien som setter grenser for hva magneter på en LEAN oppslagstavle kan brukes til.

Få arbeidsplassen til å se mer profesjonell ut

Utseendet på arbeidsplassen er noe av det første en potensiell kunde, som besøker arbeidsplassen din, legger merke til. Det er derfor en stor fordel for deg og firmaet ditt om arbeidsplassen ikke ser rotete ut, men i stedet ser velorganisert og profesjonell ut. Her kan magneter gjøre en stor forskjell.

Vi har mange forskjellige magneter som brukes optimalt når de brukes til å organisere på en LEAN-tavle. Vi har for eksempel ringpermmagneter som du kan sette papir i forskjellige størrelser i. På denne måten ligger de ikke og roter på bordene, men isteden ser flotte og velorganiserte ut på oppslagstavlen.

Vi lever av å selge magnetløsninger, så det er viktig for oss i Magnordic.com at vi selger produkter som våre kunder er 100 % fornøyde med. Derfor vil du kunne oppleve at våre magneter virker som de skal - hver gang. Vi er nemlig først helt fornøyde når våre kunder er det.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål

Synes du at bruken av LEAN-magneter høres ut som en spennende idé, men er du ikke helt sikker på hvilke magneter du skal bruke i forhold til for eksempel styrke? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi har jobbet med magneter i 10 år og har derfor opparbeidet en stor viten, som vi selvfølgelig gjerne deler med deg. Vi streber etter å bevare alle henvendelser så raskt som mulig, innenfor våre åpningstider fra 9.00 til 16.00 i alle hverdager.

Hvis du bestiller dine LEAN-magneter innen kl. 14, på hvilken som helst hverdag, og hvis de er på lager, sender vi bestillingen din samme dag. Hvis det er snakk om en spesialbestilling, går det et par dager ekstra. Men vi prioriterer å ekspedere alle ordre så fort som mulig.