RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

Kontor magneter

Få et velorganisert kontor med kontormagneter

Vi har nok alle opplevd det å bli sint når magnetene ikke vil feste seg ordentlig der de skal, på kontoret. Derfor har vi samlet et stort utvalg med kvalitetsmagneter med forskjellig grad av styrke, slik at folk på norske kontor endelig kan få magneter som virker som de skal.


Hos Magnordic har vi spesialisert oss på magneter og magnetisme, og vi kan derfor si, med garanti, at våre produkter er blant markedets absolutt beste i forhold til både pris og kvalitet. Styrken på våre kontormagneter strekker seg fra en styrke på 150 gram og helt opp til 12 kilo. Det er altså en magnet som kan holde fast 50 papirark på en White Board.

Gjør organisering på kontoret lett med magneter

På et travelt kontor kan det fort bli veldig rotete og uorganisert, men det kan lett unngås ved å bruke magneter i det daglige arbeid. Med en oppslagstavle i glass eller White Board og noen kvalitetsmagneter kan du gjøre det mye lettere for deg selv og dine medarbeidere å holde styr på tingene, og dermed optimere de daglige rutinene.

Ved å bruke oppslagstavler og magneter får du også kontoret ditt til å fremstå mer profesjonelt. Hvis folk besøker kontoret ditt, kan de se at det både er mange notater til diverse oppgaver, og at det er orden på tingene. Dette gir et godt førsteinntrykk.

Hvilke magneter skal jeg kjøpe til kontoret mitt?

Hos Magnordic.com har vi et kjempestort utvalg av magneter. Det betyr at du kan finne magneter i mange forskjellige styrker og farger. Skal magnetene brukes til å organisere ting, kan det være en fordel å kjøpe magneter i forskjellige farger, slik at det blir lettere å holde forskjellige elementer separert.

Hvis du skal kjøpe magneter til det nye kontoret ditt er det viktig at du først og fremst vet hvor du skal henge opp de nye magnetene. Noen magnettyper er nemlig ikke egnet til visse oppslagstavler, så for å unngå feilkjøp er det viktig at du sjekker om magnetene kan brukes til oppslagstavlens overflate.

Hvis du er i tvil om hvilke magneter som kan brukes på hvilke magnettavler, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Vi deler gjerne våre erfaringer med deg. Du kan kontakte oss på mail; info@magnordic.com, eller på telefon; + 45 71 99 36 14.

Du kan også finne oss på Facebook. Vi blir veldig glade for en “like” og spørsmål om produktene våre.

Jo flere magneter, jo billigere blir det

Mange av våre kunder kjøper store mengder med magneter fra oss. Derfor har vi sørget for å gi avslag i prisen om du kjøper mange magneter fra oss på én gang. Dette tilbudet gjelder for nesten alle våre kontormagneter, og du kan lese flere detaljer ved å klikke inn på hver enkelt magnet her på siden.

Med Magnordic som leverandør av magneter til deg eller virksomheten din kan du forvente en rask levering og et produkt som lever 100% opp til forventningene dine. Hvis de ikke gjør det, har du angrerett og kan få pengene dine tilbake.