Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Holder til elbil-lader

Holder til elbil-lader

Mads kontaktet oss fordi han ønsket å skjule laderen til el-bilen hans. Det skulle være en smart løsning hvor ladekabelen ville være ute av syne, men også lett å hente frem ved ladning av el-bilen. Kabelen skulle henge vannrett i carporten utendørs under et halvtak. Det var derfor viktig at magnetene kunne tåle alt slags vær. Laderen var innkapslet i stål, så Mads trengte bare magneter som kunne holde den fast.

Som Mads selv skrev, finnes det ikke en bare en måte å skjule ladekabelen til el-bilen. Det er ikke bare noe man kan finne i nærmeste byggemarked - og det har han rett i. Det krevde derfor at han gikk i gang med å lage sin egen magnetiske løsning.

Fordelen ved å lage sin egen løsning, var selvfølgelig at han kunne gjøre det akkurat slik han selv ville, eller rettelse; slik kona hans ville han skal gjøre det. Kabelen ble også sikret med et fjær, slik at magneten ikke trengte å bære hele den lange og tunge ladekabelen.

Slik laget Mads en magnetisk holder til ladekabelen

Kraftige magneter var fremdeles nødvendige til prosjektet. Mads begynte med 6 stk. Ø16 mm. nedsenkede pottemagneter. Herunder fikk han også 6 stk. svarte gummihetter med, som han kunne sette på magnetene for å unngå rust pga. været.

Mads kom tilbake med bilder av sin nye magnetiske holder til el-billaderen hans. Slik ser løsningen ut når kabelen er festet til magneten (som er skjult under den svarte gummihetten):

Kabel festet til elbilen med magneter

Når Mads skal bruke ladekabelen, fjerner han bare kabelen som er festet til magneten. Det er veldig smart. Du kan se hvordan det ser ut på bildet nedenfor:

Se ladekabel i bruk her

Mads bestilte noen ekstra magneter, ettersom de 6 stk. han begynte med var ikke nok. Han bestilte henholdsvis: 1 senket pottemagnet Ø20, Ø25 og Ø32 mm.

Status fra Mads er nå at de ekstra magnetene hjelper med å holde kabelen fast, så det er lett å få elbilen ladet. På bildet kan du se hvor lite kabelen er synlig mens bilen lades:

Se her hvor lite kabelen er synlig

Hvis du har en ladekabel til elbilen din (eller bare en stor kabel), kan du definitivt bruke denne løsningen. Hvis du er i tvil om hvilke magneter du skal velge, kan du alltid kontakte oss.

Alle produkter - Holder til elbil-lader