Vi sender samme dag, når du bestiller før 14:00 på virkedager

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Ferrittmagneter

Ferrittmagneter

Alle produkter

Mengderabatt

Mengderabatten starter allerede v/kjøp av minst 10 stk. Se mer om rabattene under hver produktinformasjon om ferrittmagneter.

FAQ om ferrittmagneter

Magneter av ferritt har ingen coating, men til gjengjeld kan de brukes utendørs fordi de er rustfrie. De tåler opp til 250 graders varme. Hvis bæreevne i forhold til størrelse ikke er så viktig, er ferrittmagneter et godt valg.

Ferrittmagneter brukes til både industri og hobby. Fordelen med ferrittmagneter er først og fremst at de ikke ruster og at man derfor kan bruke ferritt utendørs eller i væske. Videre er disse magnetene en veldig billig type magnet. Men de er også veldig tunge i forhold til f.eks. supermagneter av neodymium, som er en del dyrere, men som kan bære deres egen vekt utrolig mange ganger. Man skal derfor bruke en relativt stor og tung magnet når man velger å bruke ferrittmagneter til sitt prosjekt.

Magneter uten coating

Magnetene er litt mer skrøpelig, da det ikke er coating på dem. Det betyr at de kan lett få små rifter under transport, oppbevaring og bruk, men det har ikke noen spesiell betydning for magnetfeltet og styrken deres. En ferrittmagnet er først “ødelagt” hvis den knekker på midten.

Vil du vite mer om magneter?

Det er bare å kontakte oss hvis du trenger mer informasjon om magnetene.