Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. CPH Village - Containerhuse

CPH Village - Containerhuse

Vi ble invitert ut til CPH Village for å lage magnetiske løsninger til containerhusene deres. Det var en superkul oppgave og noen virkelig hyggelige timer, hvor vi ikke bare ga dem tips og triks til magnetiske løsninger, men vi ble også inspirert til å lage nye, morsomme magnetiske ideer.

På bilde nr. 2 har Louise hengt noen lykter opp med en snor og Ø25 mm. krokmagneter på undersiden av metalltrappen utenfor. Det er en enkel måte å gjøre uteområdene koselige og innbydende når du skal ha gjester, eller du vil sitte ute i mørke kveldstimer. Også er det en fin blikkfanger for verkstedet.

Workshop hos CPH Village - Louise henger lykter opp med snor og krokmagneter

Hva er CPH Village?

Hvis du ikke kjenner CPH Village, er det - kort sagt - en hel containerby med containerhus for studenter. Et virkelig genialt prosjekt, da det er stor mangel på studentboliger i København. Vårt første møte med folkene bak var i 2016, da de lette etter en sterk magnetkrok. Derfra har vi inngått et lengre og spennende samarbeid, hvor vi lager artige løsninger til oppbevaring i de små containerhusene.

Metallpotte som er magnetisk i seg selv med gummimagneter 17x4 mm. på baksiden

Til magnet-workshoppen i juli 2018 fikk vi dekorere 2 containerhus med magneter. Vi begynte med gangen, hvor vi blant annet hang opp en plante i en metallpotte, som er magnetisk i seg selv, så den trengte bare et par gummimagneter str. 17x4 mm. på baksiden - det verken behov for lim eller skruer, fordi magnetene bare festet seg selv til både potten og containerveggen.

Smarte magnetløsninger, f.eks. til å feste skoene på veggen

I gangen har vi tenkt på smartere løsninger for å henge opp de samme tingene. Vi har brukt gummimagneter 16x11 i gult til å feste skoene på veggen. Til hatten, har vi brukt krokmagnet Ø13 mm, ettersom den ikke veier særlig mye. Til de to hvite boksene har vi vært i ferd med å nagle fast 3 stk. Ø25 forsenkede pottemagneter på siden av hver boks. De er derfor veldig godt festet - og kan fylles med alt fra hatter til paraplyer. På bildet til høyre har vi valgt å henge en jakke opp med en hvit krokmagnet Ø16 mm. Du kan kjøpe ditt egen nagleverktøy og gjennomføre prosjektet selv.

Du kan også bruke magneter til prosjekter med IKEA kjøkkenbøtter eller hyller

For å skape mer plass på kjøkkenet valgte vi å henge fine lyseblå bøtter ned fra taket. Det kan kan gi bedre plass til bestikk og friske urter. Det er en genial måte å få litt ekstra plass på et mindre kjøkken. For å lage disse hyllene du trenger du krokmagneter Ø32 mm. og selvfølgelig noe sterkt tau. Vi har hengt 5 stk. kaktusmagneter opp ved siden av, som er en av tidens store trender.

Magnetløsning til hylle i kjøkken

Den mest populære løsningen var en hylle på kjøkkenet. I hyllen har vi boret 3 hull (2 hull foran i hvert hjørne og 1 hull på baksiden midt på hyllen) og trukket en snor gjennom hullene med en knute nederst og en løkke øverst på hver snor. Vi har gått for den "trekantede" løsningen med hullene, slik at du får mest mulig plass til tingene dine på hyllen, samtidig som vekten fordeles optimalt på krokmagnetene, og en liten vektforskjell tolereres og du kan komme borti hyllen litt. Som magnetiske kroker har vi brukt 2 stk. Ø40 mm. kroker og 1 stk. Ø50 mm. krok.

Bildevegg med magnetlommer i størrelse 10x15 cm.

Det er veldig enkelt å lage sin egen vakre og personlige bildevegg med magnetlommer. Her har vi bilder av søte dyr som vi har satt inn hvite magnetlommer på 10x15 cm. Magnetlommer kan brukes til mer enn bare bilder. Du kan for eksempel legge inn viktige notater eller oppskrifter. Det er mange som bruker dem direkte på deres whiteboards.

Gjør det selv klesstativ med krokmagneter Ø25 mm.

Det er alltid en hit å ha et eget klesstativ - så favorittklærne dine være framme og unngå å bli krøllete. Til dette har vi brukt 2 x krokmagneter Ø25, som hver kan bære ca. 18 kg. Så det er rikelig med muligheter til å få hengt opp en tung jakke, med disse krokmagnetene. Vi har brukt en metallstang og noe sterkt tau til prosjektet, slik at du enkelt kan gjøre noe liknende. Bak klesstativet kan du se bilder som er hengt opp - til det har vi brukt våre svarte magnetlommer i 10x15 cm.

Sterke gummimagneter til å henge opp puten og bokse

Her har vi laget en veldig fin løsning i ett containerhus. Vi har brukt gule gummimagneter 16x11 til å henge opp puten. Bare én magnet brukes i hvert hjørne - de er ganske sterke, så du trenger ikke fler. Til de lyseblå boksene har vi vært i gang med poppnittemagneter på baksiden. Det er enkelt å kjøpe et nagleverktøy på nettet - som du vil kunne bruke til mange av prosjektene dine. Det er et veldig smart verktøy, som sørger for at magnetene sitter fast - og ikke beveger seg. Det er her brukt nedsenkede pottemagneter i Ø32, som er veldig godt festet på baksiden av boksene.

Vi har brukt lokket på nytt fra de lyseblå boksene, og laget tre mindre hyller, som er hengt opp med gummimagneter i sort 16x11 cm. Det store lokket fra esken er her festet med to gummimagneter, mens de mindre lokkene er festet med én hver. Du kan f.eks. bruke dem til småting som nøkler og lommebok. Til høyre har vi satt en krokemagnet Ø32 fast og bruker den til å holde en skjøteledning. Så vet du alltid hvor den er.

Du kan henge opp dine egne bilder ved hjelp av magnetbånd

Bildet viser hvordan du enkelt kan henge dine egne bilder ved hjelp av magnetbånd. På bildet har vi hengt to bilder med plexiglass i målene 50x70 cm. Her har vi spesifikt brukt selvklistrende magnetbånd 19 mm. hele veien rundt rammen, som passet perfekt, ettersom rammen var 20 mm. Imidlertid er magnetbånd langs to av sidene tilstrekkelig, så det vil være nok å kjøpe 2 meter selvklistrende magnetbånd.

Magnetløsninger til toalettet

Til toalettet kan du enkelt få hengt opp alle dine pleie- og skjønnhetsprodukter uten problemer. Vi har valgt en krokmagnet Ø32 mm til den store kurven og en krokemagnet Ø25 mm til den lille grå kurven. De vil lett kunne romme mange av tingene dine - da disse krokmagnetene lett kan bære noen kilo. Ved siden av de grå kurvene har vi hengt et håndkle opp med vår krokmagnet Ø20 mm.

Lag en hylle hvis du trenger litt ekstra plass på toalettet.

Noen ganger trenger du litt ekstra plass til oppbevaring på toalettet, så vi har også laget en hylle til dette. Her brukte vi sterk snor og 4 x krokmagneter i Ø20 mm. Her kan du med fordel bruke en treplate eller metall, avhengig av hva som passer innredningen din.

 

Alle produkter - CPH Village - Containerhuse

Trenger du mer hjelp til hjemmet ditt?

Du er mer enn velkommen til å kontakte oss hver ukedag mellom 9-16 på telefon eller e-post. Vi lever for å dele vår kunnskap og vil hjelpe deg med ditt gjør-det-selv-prosjekt hjemme. Det skal nemlig være enkelt å bruke magneter og unngå å bore hull i veggene.