Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Nicolajs containerleilighet

Nicolajs containerleilighet

Nicolaj er 22 år gammel og leser daglig en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og psykologi ved CBS. Han bor i det populære området CPH Village, i et containerhus. Nicolaj har ikke lov til å bore i veggene eller taket i containerhuset, og han har derfor henge opp tingene sine på en annen måte enn hva folk flest ville gjøre. Men det gir også noen andre muligheter for Nicolaj, ettersom hjemmet hans er magnetisk.

Han har derfor brukt magneter til å henge bl.a. bilder, knivskinner, hyller, hatter, etc.

Henging av bilder med magneter

Nicolaj har valgt å bruke magneter med utvendige gjenger (Ø16 mm.). Her har han brukt 2 stk. til å henge et bilde oppe i containerleiligheten hans. Det passer nemlig inn i rammen. Nicolaj startet med å sette magneter direkte på containerveggen og brukte deretter et vater for å se om bildet ville henge rett. Det som er bra med magneter, er at Nicolaj bare kan flytte dem rundt hvis han vil korrigere bildet eller vil at bildet skal henge et annet sted.

Opphenging av hyller

I magnetleiligheten har Nicolaj valgt å henge flere hyller opp med magneter. Containerhuset har høydeforskjeller, så det kan være litt av en utfordring å få hyllene til å henge i vater. Nicolaj har løst dette ved for eksempel å kombinere en krokmagnet (Ø25 mm.) i den ene siden og en magnet med utvendig gjenge (Ø20 mm.) i den andre. Da faller ikke tingene hans ned, i det minste. Hvor sterke magneter du trenger, avhenger selvfølgelig av hvor mye sokkelen din veier og hva som skal være på den.

Knivskinne som faller ned

Nicolaj hadde problemer med at magnetene i knivskinnen ikke var sterke nok til å henge på veggen, eller holde knivene oppe. Han forsterket den derfor med magneter med utvendige gjenger (Ø16 mm.), som nå sørger for å holde skinnen og knivene på plass.

Kjøkkenhåndklær og håndkle med magneter

Nicolaj har fått kjøkkenhåndklær, håndklær og grytekluter hengt opp med våre mini-max magneter i metall (4-pakning). Som du kan se i videoen, gir de et veldig stilig utseende. Her kan du også bruke f.eks. en krokmagnet eller ludo maxi magneter. Det viktigste er at magneten du bruker kan bære min. 2,5 kg. under direkte trekk.

Krokmagneter til de små tingene

I leiligheten har Nicolaj vært smart og brukt krokmagneter i Ø10 mm., til f.eks. solbriller, headsett og luer. Du kan enkelt gjøre det samme hvis du bor i en container.

Alle produkter - Nicolajs containerleilighet

Nicolaj har brukt mange magneter til å dekorere smart!

Hvis du også bor i en container og trenger veiledning til hjemmet ditt, er du velkommen til å kontakte oss.

Les mer her om CPH Village.