Vi sender samme dag, når du bestiller før 14:00 på virkedager

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetlås til kjøkkenskap

Magnetlås til kjøkkenskap

Hvis du har et gammelt kjøkken eller en gammel garderobe, så vet du absolutt det med en dør eller skuff som henger litt og ikke lukkes helt tett lenger.

Bruk magneter til skap

Med dette lille magnetiske trikset kan du nå lukke dører og skuffer helt tett på kjøkkenet, og dørene i garderoben trenger ikke lenger å stå på gløtt.

Bruk magneter til kjøkkenskap

Du trenger magneter med lim, som er parret med nord/sør (vi selger alle våre magneter med lim i par, så det ikke er en vitenskap å sette dem sammen riktig). Og hvis du bruker våre magneter til skap slik som i guiden nedenfor, vil magnetene passe perfekt mot hverandre.

Magneter til dører

Her er et eksempel på en skapdør - eller et kjøkkenskap - som står og "gaper":

1) Rengjør kanten og døren der magnetene skal sitte. La den tørke helt.

2) Klargjør et sett med magneter (slik at sidene med lim og folie peker utover i motsatt retning).

3) Ta folien av den ene magneten. Fest den til døren og trykk den fast. La den sitte i noen minutter før du går videre til neste trinn...

Fest magneten til døren og trykk.

4) Ta et stykke papir og brett det et par ganger (eller to små stykker papp) og hold over magneten der den allerede er limt fast. Plasser deretter den andre magneten ovenfor, med folien vendt utover (på denne måten sentreres de automatisk ved hjelp av magnetismen overfor hverandre, som er viktig for å få det beste resultatet).

Bruk papir eller papp og plasser den andre magneten ovenfor

5) Trykk døren sammen med skapet og hold trykket i 1 minutt. La den stå i min. 12 timer for å la limet virke. Deretter kan du bruke døren eller skuffen igjen som vanlig - bortsett fra at skapet lukkes helt tett nå.

Magnetene er til skap, skuffer og andre steder du trenger magnetisme til å lukke døren helt.

Trenger du kraftigere magneter?

Det er fullt mulig å lage en kraftigere løsning med magneter til skap og dører. Så er det bare å se her under kategorien med nedsenkede magneter - de kan skrus på og er mye kraftigere enn magnetene ovenfor.

Alle produkter - Magnetlås til kjøkkenskap

Er du i tvil om hvilken løsning du skal benytte?

Det kan være vanskelig å fatte et valg, hvis du ikke bruker magneter så ofte i hverdagen, så en god tommelfingerregel er at hvis det er en tung dør eller en tung skuff, der magneten ikke bare skal holde noe på plass, men også bære litt vekt eller holde annen motstand, bør du velg en skruemagnet til prosjektet ditt. Men, hvis det bare dreier seg om et lite mellomrom, som det ville vært fint å kunne lukke tett, kan du vanligvis bruke magneter med lim.

Og hvis du fortsatt er i tvil, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss - vi vil veldig gjerne gi deg råd om valg av magneter vi synes du bør bruke.