Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. GRATIS piktogrammer
  3. Magnetiske piktogrammer m/farger, 72 stk. (JENTE)

Magnetiske piktogrammer m/farger, 72 stk. (JENTE)

Varenummer: MAGZ-pikto-pige-farve

Dine fordeler
Rask leveranse
2-7 dagers levering
Tilfredshetsgaranti

Pris per stk.:

295,20 369,00 NOK

Total: 295,20 369,00 NOK

På lager

Teknisk informasjon

Bredde:
48 mm.

Produktinformasjon

Piktogrammer med en jente som hovedperson.

Kjøp vår piktogramserie på magnetark - du får totalt 72 små magnetiske piktogrammer. Trykk på magnetisk folie i høy kvalitet, som fester seg veldig godt til kjøleskap og metalloverflater.

Bonus: 8 stk. ekstra piktogrammer med de mest brukte hverdagspiktogrammene (dvs. totalt 80 piktogrammagneter).

Trykkes på bestilling - leveringstid: 2-5 dager.

Piktogrammer er veldig bra for å gjøre hverdagen mer visuell. Mange kan lett kan forstå at budskapet "Gjør deg klar til skolen" består av flere trinn som å kle på seg, spise frokost og pakke skolesekken, men det er en gruppe barn og voksne som trenger å få meldinger delt opp i biter og få bilder av situasjonene slik at de er fullt klar over hva som kommer til å skje og i hvilken rekkefølge ting må gjøres.

På grunn av stor etterspørsel etter magnetiske piktogrammer med direkte trykk på magneter, tilbyr vi nå at du kan kjøpe et sett hvor vi har trykket piktogrammene direkte på magnetark.

NB! Hvert sett leveres som 4 stk. A4-ark som du må klippe ut eller klippe selv. Alle piktogrammer har en mørk kant som du enkelt kan klippe med en saks eller skjære med en hobbykniv - bare en vanlig god kjøkkensaks eller en skarp hobbykniv (og evt. linjal sammen med kniven).

Det finnes mange piktogrammer på nett, men våre skiller seg ut ved at de viser en situasjon de fleste kan relatere seg til, og det er bare akkurat det som skal til i hvert piktogram for å forstå situasjonen – ingen unødvendig "støy". Og kanskje er det derfor vi har fått våre gratis piktogrammer lastet ned for papirutskrift mer enn 15.000 ganger siden de ble lagt ut på nettet.

Tobias Mikkelsen er designeren bak piktogrammene, og serien har kontinuerlig blitt utvidet med flere hverdagsting som våre kunder har bedt oss om å lage piktogrammer for.

Prisen dekker kun våre kostnader til magnetark og trykk.

Størrelse magnetark: A4
Størrelse piktogrammer: ca. 4,8 x 4,8 cm.
Tykkelse: ca. 1 mm.

Kjøp et sett i dag.

NB! Kan ikke brukes på magnetiske glassplater.