Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetbånd rød

Magnetbånd rød

Leter du etter rødt magnetbånd? Her har vi samlet alle våre røde magnetbånd for å gjøre det enkelt for deg å se alle størrelser og priser samtidig. Den røde fargen er mørk og matt (se bilder). Kan nok best sammenliknes med rødfargen til det danske flagget, da den ikke er så skarp som postkasserød. Våre røde magnetbånd er laget av sterk magnetfolie med et rødt belegg, og de er 1 mm. i tykkelsen totalt, med mindre annet er oppgitt. Styrken er ca.80 gram pr. cm2.

Hvor sterke er magnetbånd?

Styrken er angitt på hvert magnetbånd. Men som utgangspunkt er det fargede magnetbåndet vårt 80 gram pr. cm2, med en tykkelse på 1 mm. Rent praktisk betyr dette at hvis du har 10 cm. magnetbånd på 10 mm., har du totalt 800 g bæreevne for hele overflaten. Men, du må være klar over at bæreevnen måles på den mest magnetiske delen: dvs. baksiden uten farget belegg. Så, du kan ikke bruke den til å henge tunge ting opp med. Men hvis du tar en stripe med rødt magnetbånd på 40 mm. i bredde og 20 cm. i lengde, vil baksiden av magnetfolien være sterk nok til å holde en stekepanne, ettersom styrken er over 6 kg. for hele magnetbåndrullen.

Hvor langt er magnetbåndet?

Vi selger de fleste røde magnetbånd i 1 metersruller, da det er størst etterspørsel etter 1 meter lengder. Men vi kan levere alle størrelser, som ruller opptil 10 meter. Uansett hvor mange meter du trenger, har vi skarpe volumrabatter hvor du sparer mye penger. Og du trenger ikke engang å kontakte oss for å få den beste prisen, ettersom mengderabatter er tilgjengelig for alle. Se prisene på produktkortene.

Alle produkter - Magnetbånd rød

Kan den brukes på alle overflater?

Du kan bruke magnetbåndet vårt på alle metalloverflater og tavler. Og den kan også brukes på kjøleskapet. Dessverre er det ikke sterkt nok til glasstavler - der skal du bruke permanente magneter. Men det er genialt til f.eks. metallskap i garderoben, til arkivskapet til merking og til oppbevaringsstativ for optimalisering. Skriv på den med en permanent tusj hvis teksten skal forbli på magnetbåndet. Men bruk en svart tusj slik at den er lett å se (eller en hvit tusj), da den røde fargen ellers blir for intens sammenlignet med skriften.

Rød som signalfarge

Det røde er også bra i seg selv - du trenger ikke skrive på det for enkelt å vise at her er noe å være oppmerksom på. Rødt magnetbånd kan sees på lang avstand, og kan f.eks. symboliserer at man må være klar over noe, eller at et område er stengt. Siden den kan sitte på metalldører, kan du også legge en stripe rødt magnetbånd over et industrielt kjøleskap eller lignende, for å signalisere at man ikke skal gå inn (f.eks. fordi kjøleskapet må oppnå en viss temperatur og må lukkes). Eller hvis det er rengjøring i en del av rommet, så kan magnetbåndet legges på et metallstativ eller lignende, slik at alle i nærheten kan se at det er stengt en stund mens den røde fargen “er opp”.