Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetbånd hvit

Magnetbånd hvit

Leter du etter hvitt magnetbånd? Her har vi samlet alle våre hvite magnetbånd for å gjøre det enkelt for deg å se alle størrelser og priser samtidig. Hvitt magnetbånd er laget av sterk magnetfolie med et hvitt belegg og det er 1 mm. tykt, med mindre annet er oppgitt. Styrken er ca. 80 gram pr. cm2. Så, jo lenger et stykke magnetbånd du bruker, jo sterkere er det.

Hvitt magnetbånd på rull

Alle magnetbånd leveres som ruller. Du kan se på produktkartene hvor mange meter det er i hver. De fleste leveres pre-cut i 1-meters ruller. Hvis du trenger levering av flere meter per rull, kan du kontakte oss da vi kan ordne det meste for deg. De fleste magnetbånd kan leveres opp til 10 meter pr. rull.

Bruk magnetbånd til tekst

Du kan bruke det hvite magnetbåndet til mange ting. De fleste velger et hvitt bånd til å skrive på, fordi det er lett å se nesten hvilken som helst farget skrift på en hvit bakgrunn. Du kan bruke en permanent tusj hvis teksten trenger å bli stående. Det er praktisk hvis det henger på steder hvor du kommer til å berøre magnetbåndet. Eller bruk det med en tavletusj, hvis du trenger å kunne fjerne teksten - f.eks. til meldinger på kjøleskapet eller til kurs, hvor du trenger å kunne flytte beskjedene dine rundt på tavlen uten å måtte slette dem hele tiden.

Alle produkter - Magnetbånd hvit

Kan den sitte på runde flater?

Fordi det hvite magnetbåndet vårt er så fleksibelt, kan du enkelt feste det på buede overflater. Den festes enkelt til både radiatorer, buede kjøleskapsdører og lyktestolper. Med andre ord: du trenger ikke å være nervøs for båndets fleksibilitet, fordi magnetismen følger med over hele overflaten og tilpasser seg lett. Men det er klart at jo større metalloverflate magnetbåndet kan festes på, jo bedre blir det festet magnetisk.

Kan magnetfolien leveres i mindre størrelser?

Vårt minimumssalg er 1 meter. Men, det som er bra med magnetbånd er at du kan klippe det til akkurat den lengden du ønsker. Alt du trenger er en godt kjøkkensaks eller en hobbykniv. Jo skarpere redskapet er, jo mer nøyaktig kan du klippe/kutte magnetbåndet. Men du trenger ikke en spesiell saks, eller annet kostbart utstyr, hvis du kun trenger å endre størrelsen litt. Hvis du trenger mye magnetbånd klippet i samme lengde, kan vi selvfølgelig enkelt hjelpe deg med dette, så du slipper å sitte og klippe mye selv. Vi har en spesiell kniv slik at vi kan klippe magnetbåndet i den lengden du ønsker. Kontakt vår kundeservice for å høre mer. Og selvfølgelig gjelder dette ikke bare de hvite magnetbåndene våre, men magnetbånd i alle farger.