Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetbånd gul

Magnetbånd gul

Leter du etter magnetbånd i gult? Her har vi samlet alle de gule magnetbåndene våre for å gjøre det enkelt for deg å se alle størrelser og priser samtidig. Den er laget av en sterk magnetfolie (på 1 mm. med mindre annet er angitt på varen) med en gul overflate. Styrken er ca. 80 gram pr. cm2.

Hvor kan du bruke magnetbånd?

Magnetbånd kan brukes på de fleste magnetiske overflater. Imidlertid ikke magnetiske glasstavler. Dette betyr blant annet at magnetbånd er genialt for lagerhyller av metall på hyllefrontene eller på sidene. Men, også på metallskap og arkivskap.

Alle produkter - Magnetbånd gul

Skriv på magnetbåndet

Du kan skrive på det gule magnetbåndet med en permanent tusj hvis teksten skal bli værende. Eller du kan skrive med en tavletusj hvis du trenger å slette teksten igjen. Det fungerer best med mørkt blekk.

Hvilke overflater kan den sitte fast på?

Du kan bruke det gule magnetbåndet på alle metalloverflater - men også på kjøleskap, oppvaskmaskin, tavle osv. Så lenge det er en magnetisk overflate. Dvs. du ikke kan gjøre er å feste det til glasstavler, der magnetismen er festet til en metalloverflate bak glasset, og den kan heller ikke brukes på innebygde hvitevarer, da det kreves sterkere magnetisme der.

Eksempler på gode magnetiske overflater for magnetbånd:

  • Tavle
  • Metallplate
  • Skap av metall
  • Filskap av metall
  • Oppbevaringsstativ av metall
  • Biler og lastebiler
  • Metallstativ

Aluminiumsflater kan ikke brukes magnetisk. Verken sammen med magnetbånd eller med vanlige magneter. Nyere luksusbiler og sølvfargede kjøleskap er ofte laget av aluminium, og her vil alle slags magneter falle av, da rent aluminium ikke er magnetisk.