Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnet til iPad

Magnet til iPad

Det ville vært veldig smart med en magnet til sin iPad, slik at man kunne henge nettbrettet opp på kjøleskapet, men dessverre ville det kreve så mye kraft at det ikke er en god ide, med hensyn til elektronikken inne i iPaden. Derfor bør man unngå å sette en magnet direkte på sin iPad.

Kjøleskapsmagnet til iPad

Imidlertid finnes det en supersmart løsning til å henge en iPad på kjøleskapet: en magnetkasse (magnetlomme). I tillegg til at magneten kan holde iPaden hengende på kjøleskapet, beskytter plasten også nettbrettet ditt mot fete fingre, og du kan enkelt bruke iPad gjennom plasten.

OBS! Denne iPad-magneten kan ikke skade elektronikken i nettbrettet!

Vi har testet det, og det ser slik ut med en iPad Air:

Bruk magnetkassette til iPad til kjøleskapet ditt

Du kan bruke berøringsskjermen gjennom plasten.

Magnetholder med kraftige magneter

Du kan også velge en litt dyrere løsning, hvor du lager en holder med en magnet på baksiden, som kan holde iPaden fast på kjøleskapsdøren. Da kan du f.eks. lage magnetholderen med et fint treverk som passer til kjøkkenet ditt. Bare kombiner treverket med to kraftige magnetene med en bæreevne på min. 19 kg. hver.

I videoen nedenfor har vi brukt 2x25 mm. pottemagneter, til å bygge iPad-holderen.

Da vi laget videoen, hadde magnetene en bæreevne på ca. 19 kg. hver. Disse er imidlertid i dag forbedret og bærer nå ca. mer enn 20 kg. hver under direkte trekk.

Du kan også velge noen andre magneter til prosjektet. Kontakt oss hvis vi trenger hjelp til å beregne noe, eller hvis du vil ha flere valgmuligheter, som du ikke finner i nettbutikken. Vi hjelper deg gjerne.

Alle produkter - Magnet til iPad