RASK LEVERANSE - PAKKER SENDES ALLE VIRKEDAGER

Ferritmagneter

Ferritmagneter i alle størrelser & former

Ferritmagneter er det som man i dagligtale kaller rå-magneter, hobbymagneter og kjøleskapsmagneter. Deres bæreevne er mye mindre enn powermagnetene (neodym magneter), men det avspeiler seg også i de lave stykkprisene.


Mengderabatt

Mengderabatten starter allerede v/kjøp av minst 10 stk. Se mer om rabattene under hver produktinformasjon om ferritmagneter.

FAQ om ferritmagneter

Magneter av ferrit har ingen coating, men til gjengjeld kan de brukes utendørs fordi de er rustfrie. De tåler opp til 250 graders varme. Hvis bæreevne i forhold til størrelse ikke er så viktig, er ferritmagneter et godt valg.

Ferritmagneter brukes til både industri og hobby. Fordelen med ferritmagneter er først og fremst at de ikke ruster og at man derfor kan bruke ferrit utendørs eller i væske. Videre er ferritmagneter en veldig billig type magnet. Men de er også veldig tunge i forhold til f.eks. supermagneter av neodymium, som er en del dyrere, men som kan bære deres egen vekt utrolig mange ganger. Man skal derfor bruke en relativt stor og tung magnet når man velger å bruke ferritmagneter til sitt prosjekt.

Magneter uten coating

Magnetene er litt mer skrøpelig, da det ikke er coating på dem. Det betyr at de kan lett få små rifter under transport, oppbevaring og bruk, men det har ikke noen spesiell betydning for magnetfeltet og styrken deres. En ferritmagnet er først “ødelagt” hvis den knekker på midten.

Vil du vite mer om magneter?

Det er bare å kontakte oss hvis du trenger mer informasjon om magnetene.