Vi sender samme dag, når du bestiller før 14:00 på virkedager

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Dørstopp utendørs med magneter

Dørstopp utendørs med magneter

Thue kontaktet oss fordi han ville ha en magnetisk dørstopper til hans to utendørs terrassedører. Dette er dører som er relativt tunge, så det var viktig at dørstopperene skulle kunne holde dem.

Det er mange dørstoppere på markedet, men det er mange som enten er holdbare eller elegante, og ikke begge deler. Thue selv hadde en opplevelse av at dørstoppene sjelden var pene. Men det fikk vi løst, som du kan se på bildet. Vi er veldig imponert (og til og med Thues svigerfar synes løsningen var vellykket).

Magnetisk dørstopp utendørs med gummimagnet

Til to terrassedører trenger du:

Slik lager du dørstopperen din

Start med å montere metallplatene på utsiden av døren. Her skal du sette inn skruer, slik at de sitter helt fast. Deretter har Thue valgt å male med antrasitt-svart maling, slik at metallplatene matcher fargen på dørene. Metallplatene blir "skjult" når de males, så derfor kan man ikke se dem særlig godt. Du skal vente til malingen er helt tørr før du fester gummimagneten.

På veggen (eller trefasaden) har Thue valgt å skru inn gummimagneten.

Du trenger faktisk ikke gjøre mer, for nå har du en smart og elegant løsning til en dørstopper.

TIPS: Du kan velge om det er metallplaten eller magneten som skal være på døren. Det finnes ingen "regel" her.

Til en av dørstoppene trengte Thue at magneten satt lengre ut på trefasaden, slik at døren ikke traff lyset da den ble åpnet. Her brukte han 2 aluminiumstykker på trefasaden, som hadde samme størrelse som magneten i diameter. Så hvis du har det samme problemet, kan du enkelt bruke Thues tips.

Velg gummimagneter til dørstopperen

Gummimagneter er det åpenbare valget når dørstopperen din skal tåle vann, vind og støt. En sterk gummimagnet med en styrke på ca. 11 kg. Det kan høres ut som mye, men det trengs en kraftig magnet ettersom den skal kunne tåle normale værforhold og holde en tung dør.

Det vil være den beste løsningen for deg å velge en gummimagnet, når du trenger å lage en dørstopper utendørs, ettersom som powermagneter kan ruste.

Alle produkter - Dørstopp utendørs med magneter

Thue er fornøyd med dørstopperene

Vi snakket med Thue, som er veldig fornøyd med de nye dørstoppene. Thue sier: “Magnetens kraft er perfekt. Den motstår enkelt sterk vind”. På bildet kan du se hvor godt de nye dørstopperene, holder de to terrassedørene åpne.

DIY dørstopp utendørs

Trenger du å lage en magnetisk dørstopper utendørs?

Det kan være flere forskjellige løsninger du kan bruke. For eksempel kan du lese vår generelle FAQ om å lage dørstoppere her. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger veiledning, kan du alltids kontakte vår kundeservice. Vi har faktisk veiledet en rekke kunder om dørstoppere, så vi kan definitivt hjelpe deg godt på vei.