Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside

Betalning med faktura

Du kan kun betale med faktura hvis du bestiller som bedriftskunde eller offentlig institusjon.

Fakturaen (både standard og EHF) sendes elektronisk. Vennligst oppgi derfor i kommentarfeltet til ordren hvis det er en spesiell faktura-e-postadresse vi skal sende fakturaen til.

Faktura 14 dager

Bedrifter fra den private sektoren får muligheten til å bestille med faktura ved å oppgi organisasjonsnummeret under adresseopplysningene. Vær oppmerksom på at muligheten for betaling med "faktura 14 dager" først vises når du har angitt både organisasjonsnummer og firmanavn.

Det kan være fordeler med å registrere bedriften som en B2B-bruker med eget innlogging øverst til høyre i menyen. Da trenger du ikke å huske all denne informasjonen hver gang, og du kan alltid logge inn for å se tidligere ordre.

Fakturaen sendes som en PDF innen et par virkedager. Vi har dessverre ikke mulighet til å sende fakturaer med vanlig post. Dersom det ikke oppgis en annen e-postadresse enn bestillerens, sendes fakturaen til bestilleren.

Vi sender umiddelbart varene dine og ettersender deretter fakturaen per e-post.

Betaling med EHF-faktura

Offentlige institusjoner får muligheten til å bestille med EHF-faktura ved å oppgi et korrekt GLN-nummer (resurs ID) under adresseopplysninger. Husk å informere hvis det er en spesiell ID for personen som mottar varene. Og husk alltid å oppgi minst institusjonens navn samt navn (eller ID) på bestilleren, ellers vil EHF-fakturaen bli avvist.

Fakturaen kommer elektronisk via EHFportal.no til det GLN-nummeret (resurs ID) som er oppgitt ved bestillingen. Og den kommer med standard betalingsvilkår på netto 30 dager.

Vi sender umiddelbart dine varer etter bestillingen, og deretter sender vi en elektronisk EHF-faktura.

Vi kontakter deg hvis det mangler informasjon.