Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

 1. Forside
 2. 10 ting du kan bruke en Ø10 mm. krokmagnet til

10 ting du kan bruke en Ø10 mm. krokmagnet til

I stedet for å investere i 10 forskjellige magneter, bør du tenke over hvor mange ting den samme magneten faktisk kan brukes til.

F.eks vår lille Ø10 mm. krokmagnet.

Foruten å være strålende til å henge julepynt i (og til alle andre festlige anledninger hvor du trenger å pynte, uten å bore eller lime), bør du vurdere å bruke den samme lille krokmagneten til disse tingene:

 1. Toalettsaker
 2. Smykker
 3. Hundebånd
 4. Oppvaskhåndkle
 5. Lette kjeder
 6. Ekstranøkler
 7. Gardintråd
 8. Handlenett
 9. Vinranker
 10. Headsett

Alle deler trenger bare direkte kontakt med et stykke rent metall (eller en annen magnet).

Oppbevaring av toalettsaker på badet

Hvis du mangler plass på badet til de små tingene dine - eller generelt har for mye rot. Kan du henge opp tingene dine med krokmagneter. F.eks vesken din med bomullsputer, negleklipperen eller barberhøvelen din. Hvis du ikke har et metallstykke (for eksempel et skruehode i skapet), kan du enkelt sette det opp selv og lage en magnetisk overflate.

Smykkeoppbevaring - smart oppbevaring

Du kan enkelt lage orden i smykkene dine - enten de skal henges på veggen, i skapet eller kanskje til og med på speilet. Det kunne for eksempel være en krokemagnet til alle halskjeder og en til fingerringene (eller mer, hvis du har mange smykker). Men det skaper en enkel oversikt. Og, noen gode steder å henge dem opp på, kan være på innsiden av baderomsskapet ditt (muligens på døren), på siden av skapet eller nederst på overskapet ditt, hvor de kan henge og ikke bare være mer organiserte, men også pynte. Også var det forslaget med speilet: Sett et stykke metall eller en magnet bak speilet, slik at du kan henge en magnet utenfor speilet og derved henge smykkene dine direkte på en krokmagnet på speilet. Det ser veldig bra ut fordi magneten ”svever”. Men, hvis du setter en magnet bak speilet, må du huske å vende vri polen riktig vei, slik at den tiltrekker krokmagneten på den andre siden og ikke avviser.

Krok til hundebånd

Hvis du har et liten hundebånd eller en hundevest, kan du henge den opp på siden av f.eks hundeburet ditt eller annet metallskap, som er like ved hånden når du trenger å bruke båndet. Denne krokmagneten kan ikke brukes til en flexiliner - du trenger en krok på størrelse Ø20 mm. Det er hyggelig å ha alt under kontroll til turen med hunden din, for noen ganger er det vanskelig å komme seg ut av døren. Og da bør du helst ikke bruke tid på å lete etter utstyret. Det skal henge lett tilgjengelig - i en krokemagnet.

Håndkleholder - krok til kjøkkenhåndklær

Du kan enkelt bruke denne lille krokmagneten til oppheng av kjøkkenhåndklær. Den er liten og hendig - dvs. du bør ikke forvente å kunne trekke kjøkkenhåndkleet uten at kroken løsner, men hvis du trenger en enkel og billig løsning, kan denne kroken lett fungere som en krok til kjøkkenhåndkleet du ikke trenger å bore. Vi har skrevet mye mer om hvordan du gjør det hvis du ikke allerede har en magnetisk overflate. Se vår guide til å henge kjøkkenhåndklær her.

Heng lette lyskjeder og ledninger med krokmagneter

Få orden under skrivebordet, med alle de små ledningene - de kan føres gjennom kroken og opp under skrivebordet, som vanligvis har bordben eller andre deler metall på deg. Eller heng lette lyskjeder opp i snoren utendørs på f.eks. vinduskarmer, hvis de er av metall, eller på takrenner eller andre metallpunkter. De vil ruste over tid ettersom de ikke er laget av rustfritt metall, men det betyr bare noe for utseendet - de beholder magnetismen til tross for rusten (vi har hengt noen utenfor kontoret siden 2007, og de henger fortsatt like godt sammen med lette kjedene).

Hvor skal reservenøkkelen oppbevares?

Det er mange dumme steder å oppbevare en nøkkel - tyver vet om de fleste. Men hva med å sette nøkkelen bak radiatoren på en krokmagnet? Eller på baksiden av takrennen? Det finnes mange steder å oppbevare nøkler, både utendørs og innendørs der du har kontroll over nøklene, men tyven ikke aner at de henger. Vær kreativ og bruk krokmagneten som nøkkelkrok. Også genialt for sykkel- eller skrunøkkelen som trenger å henge på et mer opplagt sted, som er lett tilgjengelig.

Sikkerhetskrok til gardinsnor

Ikke la gardinsnorene dine henge fritt - det er både farlig og ser ikke særlig pent ut. Hvis du har persienner, er det nesten alltid metalldeler i opphengsmekanismen som du kan feste den lille krokmagneten til, og deretter bruke den som en gardinsnor-samler. Eller du har et skruehode i vinduet eller dørkarmen der krokmagneten kan festes magnetisk. Du kan lese mer om sikring av gardinsnorer med magneter her.

Krok til totebags og handlenett

Ikke la posene dine flyte - heng de opp med en krokmagneter. Det gir bedre bruk av plass, også kan du henge favorittposen din et sted hvor den er lett å ta tak i. Det kunne for eksempel være at du har et handlenett, som alltid er vanskelig å finne. Heng det sammen med nøklene på et metallskap i nærheten av døren. Mindre rot gir vanligvis mer fortjeneste. Og det er ikke helt ille med mer fortjeneste.

Vinranker og andre planter kan henges opp

Å bind vinranker og klatreblomster kan være en hel vitenskap. Men hvis du har et drivhus med metallskjelett, eller en vegg med metallgitter, kan du feste deler av plantene dine med små magnetiske kroker. Det er super smart, fordi du kan flytte dem rundt og siden du ikke knytter noe rundt dem, får de full frihet til å vokse. Vi selger mange krokmagneter, spesielt til vinranker og klatrehortensiaer.

Smart opphenging av headsettet ditt

Unngå å miste hodetelefonene i rotet på kontoret, eller hjemme. Du legger det vanligvis “på et smart sted”, men når du har bruk for det, kan du ikke huske om den var i en av de mange skuffene, på hyllen eller hvor du ellers kunne finne på å legge det. Hvis du har hodetelefoner med ledning, kan du feste ledningen like fint i en liten krokmagnet. Og kroken kan festes til alle magnetiske overflater - dvs. alt fra kontorlampen, en skrue i veggen til metallbjelkene i taket og på kjøleskapet. Og som en bonuseffekt, unngår du knuter på ledningen, så du slipper å kjøpe en klønete ledningsvikler til hodetelefonene. Det er både smarte til mobiltelefonen og headsettet på arbeidsplassen, som kan ha nytte av å henge i en krokmagnet.

Alle produkter - 10 ting du kan bruke en Ø10 mm. krokmagnet til

Vi håper du allerede har blitt kjent med noen av måtene å bruke en krokmagnet på allerede, for det er veldig mange formål du bare ikke tenker på. Og dette var bare en liten krokmagnet. Tenk deg deretter, hva en av de store krokmagnetene våre kan brukes til.

Magneter slett ikke så kjedelige - og de er ikke bare til dekorasjon av kjøleskap.

Hva trenger du krokmagneter til?

Til sist, kontakt oss hvis du kommer på en idé hvor du trenger hjelp til å beregne styrkebehov. Vi har jobbet med magneter siden 2007, og derfor har vi absolutt også et løsningsforslag for hva du står for og trenger hjelp med innen magnetisme i hverdagen. Vi er klare hver ukedag i kundeservice, og du kan ta oss på telefon eller e-post. Men ikke bli overrasket om vi også svarer til andre tider. Vi jobber sent på de dagene det er veldig travelt.