Vi sender samme dag, når du bestiller før 14:00 på virkedager

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Steng solen ute med magneter

Steng solen ute med magneter

Lukker ikke persiennene dine helt tett? Heldigvis finnes det en løsning - og det er enkelt.

Sett magneter på persiennen

Vi lukker persiennene for å holde solen ute. Men det er ikke alltid persiennen lukkes helt ned til vinduskarmen. Vi har en løsning til deg: en kombinasjon av en metallplate og en magnet - begge i samme farge som vinduskarmen og persiennen.

Vi har brukt:

Slik gjør du:

  1. Gjør vinduskarmen helt ren og fettfri, og la vinduskarmen tørke
  2. Fjern beskyttelsesfolien fra metallplaten og fest den til vinduskarmen der hvor persiennen skal lukkes tett. Gjør det flere steder, hvis persiennen skal kunne lukkes tett hele veien. La limet virke i 24 timer.
  3. Etter 24 timer kan du bruke løsningen ved å rulle ned persiennen og plassere en magnet på persiennens fremside, slik at magneten treffer metallplaten gjennom persiennen.

OBS! Du kan også bruke metallplater og magneter i andre størrelser enn de vi brukte i videoen. Alt du trenger å gjøre er å ha en metallplate som er min. samme diameter som magneten du valgte til prosjektet.

Også til vanlige gardiner

Selvfølgelig er denne magnetiske løsningen ikke begrenset til persienner - du kan gjøre det samme med vanlige gardiner. Alt du trenger å gjøre er å ha en flat overflate som metallplaten kan festes på. Ellers kan du lime eller skru en powermagnet på vinduskarmen og kombinere den med en magnet eller et stykke metall på forsiden av gardinen.

Derfor anbefaler vi ikke magnetbånd

Magnetbånd egner seg til mange magnetløsninger. Men i dette tilfellet er det ikke sterkt nok. Ettersom gardinen er tykk, trengs det en ganske stor magnet, som gjør prosjektet dyrere - og som ikke gir en så diskret en løsning. Hvis det er et myggnett som skal lukkes med magneter, holder det med to magnetbånd mot hverandre, til å lukke gardinen magnetisk. Men da må du velge magnetbånd uten et farget belegg. Se mulighetene for magnetbånd her.

 

Alle produkter - Steng solen ute med magneter

Trenger du veiledning?

Nøl ikke med å kontakte oss hvis du fortsatt trenger svar på noen spørsmål angående ditt eget gardinprosjekt, eller har en idé til et annet magnetisk prosjekt som vi kan hjelpe deg med. Vi er klare i kundeservice hver ukedag og vil gjerne svare på dine magnetiske spørsmål, eller teste noe for deg.

Kontakt oss i chatten, i høyre hjørne, eller send oss en e-post med spørsmål og litt info om prosjektet. Du kan selvfølgelig også ringe oss hvis det passer deg best.