Vi sender samme dag, når du bestiller før 14:00 på virkedager

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Simons containerleilighet

Simons containerleilighet

Simon er 23 år gammel og studerer til å bli arkitekt. Han bor i en studioleilighet i det populære området CPH VILLAGE, som ligger på Refshaleøen i København. Han har hengt opp tingene sine med magneter, ettersom de ikke har lov til bore i veggene. Det har selvfølgelig vært litt av en utfordring, for hvordan henger man f.eks. lamper opp, når man ikke en gang har lov til å sette en skrue i veggen? Simon, som de andre beboerne i CPH Village, har vært kreativ og benyttet seg av flere smarte magnetløsninger som du kanskje også kan få bruk for.

Se video med Simon:

Heng lamper opp med magneter

I containerhuset hans, har Simon brukt krokmagneter til å henge opp lampene sine. Simon ringte inn under sommeren 2018, og hadde en stor og relativt tung lampe han ønsket å henge opp. Han brukte en krokmagnet Ø20 mm., med en bæreevne på ca. 13 kg. under direkte trekk. Lampen veier ikke mer enn noen få kg, men for å være sikker på at lampen skulle kunne bevege seg uten å falle ned, var det viktig å legge til noen ekstra kilo. Lampen passer perfekt under baldakinen.

Til de mindre lampene, som veier mindre enn 1 kg. har Simon også brukt en krokmagnet i Ø20 mm.

Heng TV-en opp med magneter

Simon har i containerhuset sitt valgt å henge TV-en ved å bruke magneter med innvendige gjenger (Ø32 mm.). Hele 4 stykker måtte brukes her, så han var sikker på at den tunge TV-en ikke falt ned. Det er alltid viktig å være oppmerksom på at elektronisk utstyr kan påvirkes av magneter hvis de kommer for nært.

Magneter holder ledninger

Simon har valgt å feste ledningene i krokmagneter. Det er en ganske smart måte å unngå ledninger som henger og roter rundt.

Trenger du hjelp med containerhuset ditt?

Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi er vant til å hjelpe innbyggere fra CPH Village med deres gjør-det-selv-prosjekter. Ta bare kontakt, hvis det er noe vi kan gjøre for deg.

Alle produkter - Simons containerleilighet