Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. MagSwitch

MagSwitch

Hva er MagSwitch?

Magswitch er en serie unike verktøy basert på magnetisk teknologi - men uten elektrisitet.

Serien består av superpraktiske enheter som kan holde og løfte ulike ting med magnetisme. Dette gjelder alt fra de "mindre" ting som å holde kabler godt fast i containeren - f.eks. på byggeplassen - eller løfting av kloakkdeksler. Du kan også bruke den til å transportere en pall (la oss bare si vinflasker) som lett kan veie 2 tonn. Det finnes en MagJig fra MagSwitch for enhver størrelse.

Et fellestrekk er at man kan slå på og slå av magnetene i disse produktene. Dette gjør du ved å plassere Magswitch på en magnetisk gjenstand (f.eks. en metallplate) og "slå på" magneten på knappen. Nå har den festet seg til den magnetiske gjenstanden, slik at du enkelt kan løfte, bore, skru – eller hva du måtte trenge. Når du er ferdig med å løfte, bore, skru eller noe helt fjerde, "slår du av" din MagSwitch på samme knapp som du "slått den på". Dette gjør den superenkel å demontere og ta med deg til neste oppgave. Det betyr at magneten fungerer når den skal og at du kan legge den fra deg igjen etter at du har «slått den av» uten å bekymre deg for kollisjon med magnetiske deler. Felles for alle produktene er at de er slitesterke, robuste og enkle å holde rene.

Det finnes et bredt utvalg av MagSwitch-enheter. Vi er sikre på at det blir en suksess og at sortimentet vårt vil bli kontinuerlig utvidet.

I avsnittene under får du inspirasjon til hva du kan bruke produktene til.

Hva kan du bruke MagSwitch til?

Vi har samlet litt inspirasjon til hvordan du blant annet kan bruke de mange forskjellige produktene.

Den ekstra hånden

Jobber du f.eks. med metall eller tre og trenger du å gjøre presisjonsarbeid? Da vet du sikkert at du trenger en ekstra hånd fra tid til annen. Det er akkurat den typen person du får med en MagSwitch. Enten du trenger å bore, sage, dreie eller noe annet, er denne smarte magnetteknologien den ekstra hånden du så ofte mangler. MagSwitch holder elementene godt, slik at du kan kontrollere prosessen med begge hender.

Det bærbare håndtaket

Du kan finne en hel rekke "håndtak", som er praktiske i flere situasjoner. Vi kjenner alle til å flytte en stor tallerken eller boks, hvor det er vanskelig å få skikkelig grep og dermed kunne bære den skikkelig. Med Magswitch er det ganske enkelt. Du plasserer «håndtaket» der du vil kunne ta tak, «slår på» magneten, og så er det hele som en lek. Husk likevel å ta vare på ryggen når du løfter tungt.

Innredning av container som arbeidsplass

Enten du bruker beholderen til arbeid eller til oppbevaring, kan det være vanskelig å ordne når du ikke kan eller må bore i veggene. Med MagSwitch er det enkelt å installere alt fra kabler til lamper eller sikkerhetsovervåking og varmevifter. De er også sterke nok til at du kan henge verktøy fra dem. På denne måten kan du utnytte plassen i beholderen enklere og bedre.

Innredning av container som bolig

Kjenner du Copenhagen Village? Det er en by full av containerboliger, og vi har hjulpet dem med å henge opp ting med magneter. Heng opp bilder med en MagSwitch krok – uten å sette det minste spor på veggen. Du kan selvfølgelig også henge alt fra planter, klær, skittentøyskurven på denne måten. Med MagSwitch er det superenkelt å flytte rundt på ting og ta alt ned hvis du vil pusse opp eller bare trenger ekstra plass.