Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetskilt til container

Magnetskilt til container

Du kan enkelt bruke magnetlommer på din magnetiske container. Her kan du f.eks. lage dine egne skilt eller henge opp informasjon. Magnetlommene tåler lett å sitte utendørs på containeren din og uten å falle ned, selv om det blåser. Her vil vi vise deg noen av de forskjellige magnetskiltene du kan bruke på containeren din. Det smarte med magnetlommene er at du kan bytte ut lappen med en ny, og dermed bruke den samme magnetlommen til mange forskjellige formål. Det er mye billigere enn å måtte kjøpe et nytt magnetisk skilt - så det lønner seg å lage dem selv.

Lag de kjente magnetskiltene til container selv

Det finnes et stort utvalg av klassiske skilt til containere som “parkering forbudt foran containeren” og “privat container”. Disse kan du lage i din egen stil og legge i en magnetlomme. Vi har vært i ferd med å lage skiltet: “privat container - overvåket”, som du kan se på bildet:

Bruk magnetlommer til containerskilte

Vi har brukt vår magnetlomme i 21x10 cm. med quickload, som gjør det enda enklere å sette inn et nytt skilt inn om nødvendig, på et tidspunkt.

Magnetskilt til sortering av avfall

Du kan lage ditt eget magnetskilt, som forteller deg hvilket avfall du skal sortere.

Mange steder er det enten et klistremerke eller et stort klassisk skilt. Spesielt gjenvinninsstasjoner, hvor magnetiske beholdere brukes, er et magnetisk skilt en smartere løsning. På bildet kan du se hvordan et skilt med nummer og informasjon om sortering av papp vil se ut:

Et magnetisk skilt er en smartere løsning - lag skilt med informasjoner om sortering av pap

Her har vi brukt den populære A4 magnetlommen med quickload, selv om bildet godt kan lure en og se ut som en vanlig A4 magnetlomme.

Hvis du vil at skiltet skal være større, kan du få vår magnetlommene opp til A3. Det passer bra hvis magnetskiltet skal brukes på store containere, og det skal være tydelig hvilket avfall som skal i de forskjellige beholderne.

 

Alle produkter - Magnetskilt til container