Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetiske knapper

Magnetiske knapper

Hva gjør magnetiske knapper så spesielle?

Våre magnetiske trykknapper bruker magnetisk kraft for å holde klær, vesker og mer sammen uten problemer. Glem de finmotoriske utfordringene og bryet som tradisjonelle knapper ofte forårsaker. Med våre magnetiske knapper er det slutt å slite med små, gjenstridige knapper. Et enkelt "klikk" og du er klar til å dra på eventyr – eller bare nyt en dag uten unødvendige hindringer.

Knapper for funksjonshemmede

Magnetiske knapper er geniale for funksjonshemmede, fordi de fungerer som en lås som enkelt kan åpnes igjen, selv om fingrene er stive eller lignende. De magnetiske knappene er ikke bare en knappeløsning; de er et banebrytende produkt for alle som møter de små utfordringene i hverdagen. Designet for å forenkle livet, spesielt for mennesker med fysiske utfordringer, kombinerer de magnetiske knappene styrke, holdbarhet og en brukervennlighet som er vanskelig å finne andre steder. De er den ultimate løsningen for alle som leter etter enkelhet og effektivitet i sine daglige rutiner.

For alle med motoriske utfordringer – Parkinsons eller annen fysisk funksjonshemming: Våre magnetiske knapper forvandler daglige klesrutiner fra frustrasjon til frihet. Tenk deg å kunne feste klærne raskt og smertefritt, hver eneste gang – for uavhengighet har en uvurderlig verdi. Våre magnetiske knapper er designet for å gi brukerne mulighet til å gå av og på uten hjelp, noe som øker selvtilliten, selvrespekten og privatlivet.

Bruk av magnetiske knapper

Fra yttertøy til hverdagssaker – mulighetene er uendelige med våre magnetiske knapper. De er et uunnværlig hjelpemiddel i hverdagen til mange funksjonshemmede, for eksempel ved integrering i hjelpemidler som ortoser, støtteutstyr og tilpassede plagg for å bedre brukervennligheten. De magnetiske knappene er også en nøkkelkomponent i utviklingen av interaktive læremidler som gjør læring morsom og engasjerende for barn. For knappene har mange bruksområder; noe som gjør dem til et must-have produkt for både private og profesjonelle brukere. Magnetiske knapper fungerer godt som en lukkemekanisme på klær eller tilbehør, inkludert vesker, vesker og smykker, noe som er ideelt for alle som leter etter en lett håndterlig løsning.

Du kan selvfølgelig også bruke magnetknappene til grunnleggende gjør-det-selv-prosjekter, for eksempel som gardinholdere eller veggdekorasjoner. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser.

Sikre knapper

Sikkerhet først! Våre magnetiske knapper klikker nesten magisk sammen når de nærmer seg hverandre - uten risiko og uten smerte. Unngå å slite med trange knapphull og nyt heller komforten og sikkerheten til vår innovative løsning.

Fargerike knapper med magneter

Utforsk vårt utvalg av magnetiske knapper i en regnbue av farger: hvit, svart, rosa, mørk rosa, oransje, blå, grønn, gul, rød, lilla, mørk lilla, grå og brun.

Har du spørsmål eller er du i tvil om noe? Teamet vårt står klare til å hjelpe deg mandag til fredag ​​fra kl 9:00 til 16:00 Kontakt oss på chat eller ring på telefonen og la oss gjøre dagen din litt enklere med våre magnetknapper.