Vi sender samme dag, når du bestiller før 14:00 på virkedager

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnetisk bokmerke DIY

Magnetisk bokmerke DIY

Et bokmerke er til stor hjelp for oss som glemmer hvor langt vi har kommet i boken vi skal lese. Du kan enkelt lage ditt eget magnetiske bokmerke på kort tid. Det er flere fordeler ved å lage et bokmerke selv, i stedet for å kjøpe et. For det første faller det magnetiske bokmerket ikke ut av boka. For det andre så får du ditt eget, som andre ikke finner i butikkene. Du kan gjøre det personlig med både tekst og bilder. Les videre, og du vil bli irritert over at du ikke har gjort det før.

Hvordan lage et magnetisk bokmerke

Du kan lage et magnetisk bokmerke på flere forskjellige måter. Det kan være at du allerede har laget en mal og bare trenger inspirasjon til hvordan du gjør den magnetisk. Her kan du f.eks. bruke magnetbånd eller supermagneter som er selvklistrende på den ene siden. Det ville helt klart være det enkleste for deg, slik at du ikke trenger å bruke superlim. Du kan bruke selvklistringen på de fleste materialer f.eks. papir, papp eller kartong.

Du kan også lage dine egne bokmerker av magnetbånd, som ofte er mer magnetiske enn de du kan kjøpe av stål. Det tar ikke en gang 5 minutter å lage et, også kan du faktisk bruke de med en gang.

Lag et bokmerke av magnetbånd

Før du begynner, bør du vurdere lengden, bredden og fargen på bokmerket ditt av magnetbånd. Våre fargede magnetbånd selges á 1 meter, slik at du enkelt kan lage mer enn et enkelt bokmerke.

Vi har laget et magnetisk bokmerke selv av hvitt magnetbånd i 20 mm, og skrevet en liten fin tekst hvor det står "mor", som du kan se på bildet:

Magnetisk bokmerke? Slik gjør du det selv

Slik gjør du det:

Du begynner med å klippe ut et stykke magnetbånd som du tror passer. Magnetbåndet vårt er omtrent 18 cm. i lengde.

Bøy deretter magnetbåndet i midten og trykk godt på det et par ganger, slik at det blir helt flatt.

Nå kan du enten skrive, tegne eller lime inn et mønster på magnetbåndet. Vi har skrevet med en svart whiteboard-tusj, men du kan også skrive med en permanent tusj eller penn. Det kommer an på om du vil fjerne teksten igjen senere.

Nå er du klar til å bruke det smarte magnetiske bokmerket ditt.

Alle produkter - Magnetisk bokmerke DIY

Vil du gjerne lage et bokmerke - men mangler veiledning?

Har du en morsom idé til et magnetisk bokmerke, men du er usikker på hvilke magneter som vil fungere? Selvfølgelig vil vi gjerne gjøre vårt beste for å veilede deg. Du kan alltid sende en e-post med bokmerkeprosjektet ditt til info@magnordic.com.