Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

  1. Forside
  2. Magnethacks

Magnethacks

Hvordan lukker du en pose uten å bruke en ny pose?

Vi gir deg her 4 smarte magnethacks, som alle burde vite om. Mange vet ikke engang hvor mange problemer magneter kan løse. Med disse 4 magnethackene blir hverdagen din enda enklere. Du trenger i utgangspunktet ikke mer enn en magnet eller to, så er du i gang.

Bruk en magnet til å montere skruene dine

Har du opplevd å miste f.eks. skruer, spiker eller småting? Du kan unngå det ved å legge en gummimagnet 22x11 mm. i lommen. Når du ikke trenger f.eks. en skrue mer, kan du enkelt feste den på utsiden av lommen med gummimagneten som deretter samler skruene. Du kan se på bildet nedenfor hvordan det ser ut på lommen til Anne-Katrine:

bruk magnet til skruene dine - legg en gummimagnet i lommen

Det er plass til å feste mange spiker, skruer eller småting - og de faller ikke av selv om du går eller hopper litt. Som altmuligmann kan du dra nytte av dette hacket selv, eller så kjenner du definitivt en håndverker som kjenner til problemet med å miste skruer.

Lukk posene dine med magneter

Mange av oss bruker en plastpose eller klemme til å lukke poser. Spesielt plastposer vet alle er skadelige for miljøet, og at vi må begrense plastforbruket vårt.

Det finnes enda en smart måte å lukke poser på, som kun krever to magneter. Vi har brukt våre to svarte ludo magnet maxi, som lett holder kaffeposen lukket:

du kan bruke magneter til å lukke poser - holder lett kaffeposen lukket

Fordelen med å bruke magneter er definitivt at du kan bruke dem igjen og igjen. Magnetene går heller ikke i stykker, hvis du kommer til å klemme for hardt på dem. Dermed fungerer de superbra.

Få tak i bindersene dine med en magnet

Er bindersene dine også borte? Da vil du bli glad for denne hacken. Med en magnet som samler bindersene dine, trenger du ikke lenger å bekymre deg for hvor de ble av. Du trenger bare en power magnet, plate 20x5 mm., som du kan sette på f.eks. en penneholder laget av metall. På bildet kan du knapt se magneten fordi den har samlet så mange binders:

bruk en magnet til bindersene dine - magneten samler bindersene på f.eks. en penneholder

Du kan også sette magneten i bunnen av en plastboks slik at binders blir samlet der.

Smart henging av klær med magnetklemmer

Det regner ofte i Norge, så det skal ikke mye til før yttertøyet blir gjennomvått. Men her kan noen magneter og varmeovnen hjelpe deg med prosjektet tørre klær. Du kan bruke vår magnetklemme bulldog 40 mm. til å henge f.eks. hatter, hansker og sokker opp.

Du kan se på bildet hvordan vi har hengt opp tingene våre på kontoret:

bruk magnetklemmer til smart hengning af klær

Du kan også bruke denne hacken hvis du mangler plass i hjemmet til å henge opp tøy. Det er i det minste et veldig smart triks som mange vil kunne dra nytte av.

Vi har brukt disse magnetene til magnethacks:

 

Alle produkter - Magnethacks