Bestill på hverdager før 14:00 - da sender vi varene dine samme dag

Skriv inn søkeord...

Søker...

Ingen produkter samsvarer med søket ditt.

Magnetbånd Gråt, 12 mm. x 1 m. - NORD & SYD

Varenummer: MAGZ-297-M

Antall
Pris per stk.
Spare

Pris per stk.:

95,20 119,00 NOK

Total: 95,20 119,00 NOK

På lager

Rask leveranse
2-7 dagers levering
Tilfredshetsgaranti

Teknisk informasjon

Lengde:
1000 mm.
Bredde:
12 mm.
Høyde:
4 mm.
Størrelse:
12-04

Produktinformasjon

Her kan du kjøpe anisotropisk magnetbånd med ensrettet polaritet, slik at du har 1 nordside og 1 sørside. Fargen er mørkegrå.

Magnetbåndet er mørkegråt og fleksibelt, men fordi det er monopolar, er det en tykkere kvalitet enn vår normale magnetbånd, og den er uten selvklebende side.

Selges fra 1 meter. Bestiller du 2 meter, får du en rull med 2 meter på. Bestiller du 10 meter får du en rull med 10 meter på osv. Kan leveres på ruller på opp til 50 meter pr. rull.

Noen kaller det også monopolar magnetbånd. Dette er imidlertid ikke helt riktig, da det alltid er en nord- og en sørside på permanentmagneter (laget med ferro materiale). Men du kan bare bruke nord- eller sørsiden og dermed oppnå frastøtelse i stedet for tiltrekning.

Og dette anisotropiske magnetbåndet brukes nettopp ofte når man skaper frastøting (eller levitasjon). Den er ikke like sterk som permanente magneter, men du kan få små deler som f.eks. lette leketøy tog til å levitere ved å ta to stykker magnetbånd med samme polaritet.

Velg antall hele meter under "antall" til høyre.

Bredde: 1,2 cm.
Tykkelse: 4 mm.
Styrke: ca. 86 g/cm2

NB! Kan ikke brukes på glassplater da magnetbåndet ikke er laget av neodym.